Home > Slider > Kate Beckinsale, sărut pasional cu un actor mai tânăr cu 15 ani

Kate Beckinsale, sărut pasional cu un actor mai tânăr cu 15 ani

Kate Beckinsale

Kate Beckinsale și Jack Whitehall formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Ea are 45 de ani, el „doar” 30, dar diferența de vârstă nu pare să-i deranjeze. Deloc! Pentru că sâmbătă seara cei doi s-au lăsat fotografiați în timp ce se sărutau pasional la un bar de karaoke din Los Angeles.

Jack Whitehall

Actrița britanică s-a cuibărit toată noaptea în brațele comedianului, iar el a copleșit-o cu sărutări, susține cotidianul britanic Daily Mail. Lucrurile între ei par destul de serioase, socotind după numeroasele gesturi intime care au existat între ei. Amândoi păreau destul de relaxați și de îndrăgostiți pe măsură ce timpul se scurgea.

După ce au părăsit localul, Kate Beckinsale și Jack Whitehall au fost surprinși în timp ce intrau împreună într-un hotel în care o noapte de cazare costă 2.600 de dolari.

„Erau ca o pereche de adolescenți îndrăgostiți și nu încercau să-și ascundă sentimentele, practic erau nedeslipiți în clubul de noapte și râdeau într-una. Kate își ținea un braț pe umărul lui Jack și zâmbea și râdea la glumele lui, pe măsură ce noaptea continua, iar când el a simțit că i-a câștigat încrederea a îndrăznit să-și pună mâna în jurul taliei ei și a îmbrățișat-o”, a povestit un martor pentru The Sun. ”Apoi el a decis să-și pună palma în jurul spatelui gâtului ei și a îmbrățișat-o, după care au început să se sărute pasional”, a adăugat sursa.

Kate Beckinsale nu e o femeie statornică în privința bărbaților. Între 1995 și 2003 a avut o relație cu actorul Michael Sheen (49 de ani), căruia i-a dăruit o fiică, Lily Mo, de 19 ani. După separare, cei doi au rămas prieteni. Apoi l-a întâlnit pe regizorul Len Wiseman pe platourile de filmare ale filmului „Underworld” (2003). Cei doi s-au căsătorit în mai 2004, în Bel-Air, California, dar au divorțat în 2016. Apoi, Kate Beckinsale s-a cuplat cu Matt Rife, un actor de stand-up în vârstă de doar 23 de ani.

Articole asemanatoare
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale a fost spitalizată în stare critică
Fenomenul tratamentului “prepuțului” – păi uite ceva la care nu te așteptai în cosmetică
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale face yoga cu capre
Hairstyle How To: Kate Beckinsale la Globurile de Aur

Comenteaza acest articol

Kate Beckinsale, sărut pasional cu un actor mai tânăr cu 15 ani

by Andreea Damian   1 min
0