Home > Agenda > stiri > Kate Hudson: Sexul pe marele ecran nu mi se pare stânjenitor

Kate Hudson: Sexul pe marele ecran nu mi se pare stânjenitor

Kate Hudson a declarat că, pentru ea, sexul pe marele ecran nu este un prilej de rușine. Și asta se datoareză părinților ei, Goldie Hawn și Kurt Russell care au educat-o cum trebuie. Actrița a mărturisit că și-a văzut părinții făcând sex în filme, iar treaba asta nu a făcut-o să se simtă inconfortabil. "Nu mi s-a părut deloct jenant să îi văd făcând sex. Dimpotrivă, mama mi s-a părut mereu foarte drăguță", a spus Kate. Nu același lucru îl poate spune despre frații ei, care nu se simt deloc bine atunci când Goldie apare goală în filme.

Kate e de părere că nici fiul ei, Ryder, acum în vârstă de 6 ani, nu va agrea ideea nudității ei pe marele ecran. Hudson a recunoscut că îl ia mareu cu ea pe Ryder la filmări, dar că l-a lăsat acasă atunci când a filmat secvența sexy din ultimul ei film, "The Killer Inside Me". "Ce era să îi spun? Mami se va dezbrăca în scena următoare, va fuma în pat și va lua palme la funduleț? Cred că va fi ciudat pentru el să mă vadă goală".

Articole asemanatoare
Kate Hudson
Kate Hudson vrea să-și crească fiica fără să țină cont de gen
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf

Comenteaza acest articol

Kate Hudson: Sexul pe marele ecran nu mi se pare stânjenitor

by realitatea   1 min
0