Tabu
PEOPLESlider

Kate Hudson vrea să-și crească fiica fără să țină cont de gen

Kate Hudson a dat de înțeles că vrea să-și crească fiica fără să țină cont de gen. În interviul acordat AOL, actrița de 39 de ani a fost întrebată dacă își va crește fiica de trei luni pe care o are cu Danny Fujikawa (32 de ani) într-un mod diferit față de ceilalți doi fii.

La întrebarea „Faptul că ai o fată te îndeamnă să faci ceva diferit sau să-ți schimbi abordarea?”, Kate a răspuns „Nu îmi schimbă abordarea, dar există o diferență. Cred că îți crești copiii individual – ca o abordare îndiferent de gen.”

Actrița a criticat presa pentru că a scos din context declarațiile sale și a vrut să lămurească zvonurile despre abordarea sa pe contul de Instagram.

View this post on Instagram

Monday thoughts ❤️

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

„Dragii mei prieteni, fani și toți cei care citesc asta, recent, cineva m-a întrebat dacă creșterea unei fete este diferită de creșterea de băieți. Răspunsul meu a fost simplu – nu chiar. Aceste speculații conform cărora mi-aș crește fiica neținând cont de gen sunt stupide și lipsite de sens”, a scris Kate Hudson pe Instagram.

„Am crescut și voi continua să-mi cresc copiii, atât pe fiii mei, cât și pe fiica mea, astfel încât să fie exact ceea ce vor ei. Eu spunând <<abordare neținând cont de gen>> a fost un mod de a redirecționa conversația într-o zonă care poate exista în afara stereotipului feminin. Nu toate fetele își doresc să fie prințese, unele vor să fie regi, iar asta este perfect în regulă din partea mea”, a adăugat vedeta.

Kate Hudson și Danny Fujikawa (32 de ani) au devenit, în octombrie 2018, părinții micuței Rani Rose. Actrița mai are doi băieți –  Ryder Russell Robinson, de 15 ani, din căsătoria cu interpretul trupei The Black Crowes, Chris Robinson și Bingham Hawn Bellamy, de 7 ani, din relația cu Matt Bellamy, solistul trupei Muse.

https://www.instagram.com/p/Bs0rh4AAy_M/?utm_source=ig_embed

 

ARTICOLE SIMILARE

Despre cum un simplu test de depistare a sarcinii a dus la dispariția broaștelor la nivel global

realitatea

Cum au devenit chiloții imenși ai lui Bridget Jones o declarație politică?

realitatea

N-ai să crezi ce face George Burcea în plin divorț de Andreea Bălan

Tabu Tabu

Ce fel de părinți sunt Laura Cosoi și soțul ei

Tabu Tabu

Madonna a ajuns la terapie intensivă din cauza unei infecții bacteriene

Tabu Tabu

Ce categorie de bărbați o irită la culme pe Dana Budeanu

Andreea Damian

Scrie un comentariu