Tabu
lifestyle

UPDATE: Numele Printisorului este…. Prima aparitie publica a bebelusului regal!

UPDATE Numele Prntisorului nu va fi Spencer, in onoarea lady Diana Spencer, mama Printului William. Scandalul facut de a doua sotie a bunicului Charles, Camilla Parker-Bowles a dat rezultate. In final, numele complet a fost stabilit GEORGE ALEXANDER LOUIS….

UPDATE Deşi atenţia tuturor a fost aţintită asupra bebeluşului, un alt aspect i-a luat prin surprindere pe cei aflaţi în faţa spitalului St Mary din Londra. Mărind lista cu asemănări dintre ducesa de Cambridge şi prinţesa Diana, la externarea din spital, Kate a optat pentru o rochie pe cât se poate de asemănătoare cu cea a Dianei din ziua în care William s-a născut.

Un lucru diferit însă, este faptul că Prinţesa Diana nu şi-a putut stapani lacrimile când şi-a prezentat primul nou-născut, pe când Ducesa a fost foarte relaxată.

De asemenea, apariţia de la externare a lui Kate a stârnit un val de aprecieri pe motiv că aceasta nu a încercat să-şi ascundă burta prin trucuri vestimentare, demonstrând astfel că este firesc ca silueta să nu fie perfectă după o naştere.

Bucurie fara margini pe tot cuprinsul Marii Britanii! Bebelusul lui Kate Middleton si al Printului William si-a facut prima aparitie in public, in bratele mamicii, in fata spitalului St Mary din Londra. Ducesa de Cambridge si micutul sau au fost externati marti seara, la ora 19.15 (ora locala).

Acesta a fost cel mai asteptat moment de catre toata suflarea britanica. Kate Middleton a iesit in brate cu bebelusul in acelasi loc in care, in urma cu mai bine de trei decenii, Printesa Diana a aparut cu Printul William. “Este un bebelus sanatos si dolofan. Seamana cu Kate si are deja mai mult par decat mine”, a spus proaspatul tatic pentru BBC.

Parintii s-au oprit pret de cateva minute pentru a saluta multimea de admiratori si pentru a schimba cateva vorbe cu jurnalistii.

ARTICOLE SIMILARE

EXCLUSIV – Concert cu…?

Ursulica Santra face sport

realitatea

Kate Moss s-a dat pe Budism

realitatea

Oana Lis, dezvăluire ŞOCANTĂ: “În copilărie mâncam GÂNDACI de foame”

Prima poză cu hărțuitorul Keirei Knightley

realitatea

Rob Pattinson s-a aruncat în fața mașinii

realitatea

Scrie un comentariu