Home > Lifestyle > Kate Middleton a anunțat când se întoarce din „concediul de maternitate”

Kate Middleton a anunțat când se întoarce din „concediul de maternitate”

Kate Middleton

În luna aprilie, Kate Middleton devenea mamă pentru a treia oară. Pe 23 aprilie, de ziua Sfântului Gheorghe (St. George), ducesa de Cambridge îl năștea pe Prințul Louis.

Ultima sa apariție în public a fost la botezul mezinului, pe 9 iulie. Anterior a participat alături de copiii cei mari la meciul de polo al Prințului William, la începutul lunii iunie, la Trooping the Colour, de ziua reginei Elisabeta a II-a, și la nunta regală a prințului Harry cu Meghan Markle.

Dar după jumătate de an de absență, Kate Middleton e pregătită să-și reia obligațiile regale. Ducesa de Camdridge se va întoarce din concediul de maternitate mai devreme decât s-au așteptat admiratorii familiei regale britanice.

Pe 2 octombrie, soția prințului William are programată o vizită la Sayers Croft Trust Forest School și Parcul Natural la Paddington Recreation Ground. Acesta este primul eveniment oficial la care participă de când s-a retras din viața publică pentru a se pregăti de naștere copilului.

Deși s-a aflat în concediu de maternitate, Kate Middleton a participat totuși la câteva evenimente importante, iar fotojurnaliștii au fost întotdeauna pe fază. Este vorba despre finala partidei de tenis feminin de pe Wimbledon, unde a mers împreună cu cumnata sa, Meghan Markle, Centenarul Royal Air Force – RAF100 dar și o ieșire secretă cu fosta asistentă a soțului ei.

Ultima imagine a lui Kate Middleton înainte să se retragă din viaţa publică

 

Articole asemanatoare
Keira Knightley
Keira Knightley o critică dur pe Kate Middleton pentru că afișează o imagine falsă despre naștere
kate middleton
Ce trebuie să facă întotdeauna Kate Middleton atunci când călătorește cu avionul
kate middleton
De ce o urăște Camilla pe Kate. Cumplita rivalitate dintre cele două ducese
Meghan Markle
Meghan Markle și Kate Middleton, așa cum nu le-ai mai văzut: cărunțite și pline de riduri

Loading...

Comenteaza acest articol

Kate Middleton a anunțat când se întoarce din „concediul de maternitate”

by Andreea Damian   1 min
0