Home > Lifestyle > Kate Middleton a anunțat când se întoarce din „concediul de maternitate”

Kate Middleton a anunțat când se întoarce din „concediul de maternitate”

Kate Middleton

În luna aprilie, Kate Middleton devenea mamă pentru a treia oară. Pe 23 aprilie, de ziua Sfântului Gheorghe (St. George), ducesa de Cambridge îl năștea pe Prințul Louis.

Ultima sa apariție în public a fost la botezul mezinului, pe 9 iulie. Anterior a participat alături de copiii cei mari la meciul de polo al Prințului William, la începutul lunii iunie, la Trooping the Colour, de ziua reginei Elisabeta a II-a, și la nunta regală a prințului Harry cu Meghan Markle.

Dar după jumătate de an de absență, Kate Middleton e pregătită să-și reia obligațiile regale. Ducesa de Camdridge se va întoarce din concediul de maternitate mai devreme decât s-au așteptat admiratorii familiei regale britanice.

Pe 2 octombrie, soția prințului William are programată o vizită la Sayers Croft Trust Forest School și Parcul Natural la Paddington Recreation Ground. Acesta este primul eveniment oficial la care participă de când s-a retras din viața publică pentru a se pregăti de naștere copilului.

Deși s-a aflat în concediu de maternitate, Kate Middleton a participat totuși la câteva evenimente importante, iar fotojurnaliștii au fost întotdeauna pe fază. Este vorba despre finala partidei de tenis feminin de pe Wimbledon, unde a mers împreună cu cumnata sa, Meghan Markle, Centenarul Royal Air Force – RAF100 dar și o ieșire secretă cu fosta asistentă a soțului ei.

Ultima imagine a lui Kate Middleton înainte să se retragă din viaţa publică

 

Articole asemanatoare
Kate Middleton
Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi
Kate Middleton
Motivul pentru care Kate Middleton poartă mereu o geantă plic
Casa Regală
Casa Regală publică un ghid de bune practici pentru a combate abuzul pe social media
meghan markle
Prințul Charles, scos din minți de Meghan Markle și Kate Middleton

Comenteaza acest articol

Kate Middleton a anunțat când se întoarce din „concediul de maternitate”

by Andreea Damian   1 min
0