Home > Lifestyle > Kate Middleton a anunțat când se întoarce din „concediul de maternitate”

Kate Middleton a anunțat când se întoarce din „concediul de maternitate”

Kate Middleton

În luna aprilie, Kate Middleton devenea mamă pentru a treia oară. Pe 23 aprilie, de ziua Sfântului Gheorghe (St. George), ducesa de Cambridge îl năștea pe Prințul Louis.

Ultima sa apariție în public a fost la botezul mezinului, pe 9 iulie. Anterior a participat alături de copiii cei mari la meciul de polo al Prințului William, la începutul lunii iunie, la Trooping the Colour, de ziua reginei Elisabeta a II-a, și la nunta regală a prințului Harry cu Meghan Markle.

Dar după jumătate de an de absență, Kate Middleton e pregătită să-și reia obligațiile regale. Ducesa de Camdridge se va întoarce din concediul de maternitate mai devreme decât s-au așteptat admiratorii familiei regale britanice.

Pe 2 octombrie, soția prințului William are programată o vizită la Sayers Croft Trust Forest School și Parcul Natural la Paddington Recreation Ground. Acesta este primul eveniment oficial la care participă de când s-a retras din viața publică pentru a se pregăti de naștere copilului.

Deși s-a aflat în concediu de maternitate, Kate Middleton a participat totuși la câteva evenimente importante, iar fotojurnaliștii au fost întotdeauna pe fază. Este vorba despre finala partidei de tenis feminin de pe Wimbledon, unde a mers împreună cu cumnata sa, Meghan Markle, Centenarul Royal Air Force – RAF100 dar și o ieșire secretă cu fosta asistentă a soțului ei.

Ultima imagine a lui Kate Middleton înainte să se retragă din viaţa publică

 

Articole asemanatoare
kate middleton
Fotografia inedită, în formulă de 5, aleasă de Kate şi William pentru felicitarea de Crăciun
meghan markle
Kate Middleton arată cu degetul spre Meghan Markle
kate middleton
Kate Middleton a băut un pahar în plus după ce s-a despărțit de prințul William în 2004
Kate Middleton
Ducesa Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea bebeluș?

Loading...

Comenteaza acest articol

Kate Middleton a anunțat când se întoarce din „concediul de maternitate”

by Andreea Damian   1 min
0