Tabu
PEOPLE

Kate Middleton, apariție surprinzătoare! N-a mai fost văzută așa în pandemie

Kate Middleton

Kate Middleton a purtat o mască de protecție pentru prima dată într-o vizită caritabilă, de când a izbucnit pandemia de coronavirus. Ducesa a mers la un centru care oferă consumabile esențiale mamelor nevoiașe.

Anterior, în timpul pandemiei, soția prințului William a participat doar la evenimente în aer liber sau prin apel video.

Apariția ei cu o mască de față din țesătură, cu imprimeu floral vine la câteva zile după ce Camilla Parker Bowles, Ducesa de Cornwall, a fost văzută cu o mască de față asemănătoare în timpul unei vizite la National Gallery din Londra. Prințul Charles a glumit pe seama măștii soției sale.

Kate Middleton a vizitat Baby Basics UK în Sheffield pentru a conduce o acțiune caritabilă. Aceasta a convins 19 mărci britanice să doneze mai mult de 10.000 de articole noi la cele peste 40 de bănci pentru copii din Marea Britanie. A vrut să ajute la descărcat pachetele și a ambalat primele livrări la centrul de distribuție temporară a organizației de caritate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

To help support the most vulnerable families in the UK, The Duchess of Cambridge has brought together 19 British brands and retailers to donate over 10,000 new items to more than 40 baby banks across the UK. The Duchess helped unpack donations at Baby Basics UK in Sheffield before talking to parents about how baby banks have provided them with invaluable support when they have needed it most. Take a look at our Story📱to see more from behind the scenes and meet some of the families supported by the extraordinary work of baby banks. Following private visits to Baby Basics West Norfolk where The Duchess heard more about the baby bank’s need for donations, she spearheaded a drive for donations of items for babies from brands and high street retailers. In total, nineteen brands have donated items to @Baby_Basics, @littlevillageHQ and @abernecessities_scio, who operate baby banks across the UK. #SupportingBabyBanks

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) pe

În timpul vizitei, ducesa a purtat mască de protecție cu un design deosebit care i-a pus în valoare ținuta monocromatică. Afară, când a ajutat la descărcat, și-a pus un șorț și mănuși de protecție, dar a renunțat la mască.

ARTICOLE SIMILARE

Laura Cosoi va deveni din nou mamă!

Tabu Tabu

Ce surprize a avut Andreea Mantea de ziua ei

Tabu Tabu

Johnny Depp își face planuri de căsătorie cu o rusoaică, mai tânără cu 35 de ani decât el

Andreea Damian

Miley Cyrus l-a înlocuit pe Liam Hemsworth cu o femeie

Andreea Damian

Unde a plecat Ioana Ginghină în vacanță cu iubitul

Tabu Tabu

Lucrul fascinant despre care actorul Keanu Reeves refuză să vorbească în public

Andreea Damian

Scrie un comentariu