Tabu
PEOPLE Slider

Kate Middleton arată cu degetul spre Meghan Markle

meghan markle

Meghan Markle l-a schimbat complet pe carismaticul Harry. Imediat după moartea mamei sale, prințul și-a câștigat reputația de rebel al Casei Regale britanice. Prințul Harry era mare petrecăreț, mereu pe prima pagină a tabloidelor din cauza comportamentului său care contravenea protocolului regal. Vă amințiti probabil episodul „Las Vegas”, când a fost prins complet gol într-o cameră de hotel.

Apoi s-a refugiat în armată și în misiunile militare pentru a-și îndrepta comportamentul. În luna mai s-a așezat la casa lui și urmează să devină tătic în primăvara anului viitor. Harry este acum alt om, în mare parte datorită soției lui, Meghan.

Gurile rele spun însă că apariția fostei actrițe în viața lui Harry a deteriorat relațiile cu soția fratelui său, Kate Middleton. Ziarele din Marea Britanie au scris despre tensiunile dintre cele două cumnate, care i-au determinat pe ducii de Sussex să se mute de la Palatul Kensington. Potrivit unor zvonuri de la Palat, ducesa de Cambridge crede însă că Harry s-a schimbat foarte mult, mai ales după ce a cunoscut-o pe Meghan Markle.

Înainte de căsătorie, Harry petrecea foarte mult timp în compania lui William și Kate și mergeau împreună la diferite evenimente. Lucrurile au luat o altă întorsătură după ce Meghan „s-a infiltrat” între ei. Deși Kate Middleton a încercat să fie drăguță cu ea și s-o ajute să se adapteze la noua viață, Meghan a preferat să nu țină cont de sfaturile și să facă lucrurile pe cont propriu.

Ducesa de la Cambridge le-a mărturisit prietenilor că situația de față a întristat-o. „Ea și Harry au avut întotdeauna o relație foarte strânsă, dar lucrurile sunt diferite acum (…) Meghan și Kate au amândouă personalități puternice, așadar nu mă miră că au existat discuții între ele”, a mărturisit o sursă din apropierea lui Kate Middleton.

Daily Mail precizează că prințul William avea rezerve chiar înainte de nunta fratelui său cu privire la viitoarea lui soție. Ducii de Cambridge au crezut mereu că lucrurile s-au miscat prea repede între Harry și Meghan.

 

ARTICOLE SIMILARE

Liam Neeson va juca în „Bărbați în negru”

Andreea Damian

Incredibil cum arată Mihaela Rădulescu la aproape 51 de ani! Diva s-a răsfățat la castel

Tabu Tabu

Surpriză de proporţii. Meghan Markle va da viaţă celui de al doilea copil

Andreea Damian

Nu, porcii nu sunt îngropați de vii în România din cauza pestei porcine

realitatea

Cum va supraviețui cea mai veche meserie din lume în epoca distanțării sociale

Andreea Damian

Defectul pe care Chrissy Teigen îl ascunde tot timpul cu Photoshop

Andreea Damian

Scrie un comentariu