Tabu
PEOPLE Slider

Kate Middleton a băut un pahar în plus după ce s-a despărțit de prințul William în 2004

kate middleton

Kate Middleton regretă probabil că s-a îmbătat cu vin alb, după prima despărțire de prințul William, care a avut loc în anul 2004. Dar a făcut-o, potrivit unor surse din cercul ei, pentru că se simțea „mizerabil”, notează revista Closer.

În 2004, la doar câteva luni după ce au început să se întâlnească, Kate Middleton și Prințul William s-au despărțit. Prințul avea nevoie de „spațiu” dar voia, de asemenea, să se bucure de avantajele pe care i le oferea burlăcia. Nu-i de mirare, avea doar 22 de ani. Dar tânăra Kate, pe atunci în vârstă de 22 de ani, a fost distrusă.

Moștenitorul tronului britanic și Catherine s-au cunoscut în 2001, la Universitatea St. Andrews, unde studiau istoria artei. A fost dragoste la prima vedere, după cum aveau să mărturisească amândoi câțiva ani mai târziu. Dar adevărul e că abia în martie 2002, ea a reuşit să îi sucească minţile lui William cu o rochia transparentă pe care a purtat-o la o prezentare de modă în scop caritabil. S-au despărțit la puțin timp după ce au devenit un cuplu, pentru că prințul avea nevoie de spațiu, se arată în cartea biografică „The Duchess of Cambridge: How Kate Middleton Became A Future Queen”.

Se întâmpla în anul 2004, când anul universitar era pe terminate și se apropia vacanță de vară. Fiul prințului Charles dorea s-o petreacă călătorind, dar în compania prietenilor. Prietenul cel mai bun al prințului William, Guy Pelly, care totodată este și nașul micului prinț Louis, organizează o excursie în care invită numai tinere. Omite s-o invite și pe Kate Middleton, care pleacă acasă „lingându-și rănile” de supărare. Kate era devastată, așa că și-a înecat amarul cu vin alb.

Deși a dorit să uite pentru totdeauna acest episod neplăcut, ducesa s-a scăpat familiei sale. „Se întreba cu voce tare, în fața tuturor, dacă ar fi trebuit să-i trimită un sms prințului William sau nu”, a mărturisit o sursă din aproprierea sa.

Câteva luni mai târziu, Kate Middleton s-a împăcat cu prințul William. „Prinţesa în aşteptare” (Princess-in-Waiting), așa cum era poreclită de colegi, și-a văzut visul cu ochii. În 2011, cei doi s-au căsătorit în Catedrala Westminster din Londra și au primit titlul nobil de duci de Cambridge. Au împreună trei copii – Prinţul George (5 ani), Prinţesa Charlotte (3 ani) şi Prinţul Louis (7 luni).

 

ARTICOLE SIMILARE

Catrinel Sandu, noi schimbări în viața din SUA

Tabu Tabu

Cântăreață celebră, experiență teribilă la naștere: „Copilul mi-a distrus zona intimă”

Andreea Damian

#MeToo la premiile Nobel pentru Literatură – ACUZAŢII DE HĂRŢUIRE SEXUALĂ

realitatea

Michelle Obama dezvăluie formula mariajului ei perfect

Andreea Damian

Serena Williams a schimbat regulile în tenis dar întâmpină în continuare probleme

Andreea Damian

10 moduri istețe prin care puteți face epilarea mai puțin dureroasă

Andreea Damian

Scrie un comentariu