Tabu
PEOPLE Slider

Kate Middleton, cadou nepotrivit de la prințul William: „Era să ne despărțim din cauza lui!”

kate middleton

Chiar și viitorii regi nu înțeleg totul, întreabă-l pe prințul William despre abilitățile sale de a oferi cadouri. Ducele de Cambridge a dezvăluit, într-un interviu pentru BBC, o întâmplare jenantă de la începutul relației lui cu soția sa, Kate Middleton.

William a povestit cum era cât pe ce să compromită relația cu Kate din cauza unui cadou bizar pe care i l-a făcut la scurt timp după ce s-au cunoscut: un binoclu. Kate nu a putut uita nici până în ziua de astăzi de ciudatul cadou și încă îi mai reproșează că nu poate să înțeleagă ce l-a determinat să-i facă o asemenea “surpriză”.

„Totul se întâmpla în zilele în care îi făceam curte. I-am făcut cadou un binoclu la una dintre primele noastre întâlniri. L-am împachetat frumos și încercam să mă conving că este un dar minunat. Îmi ziceam ‘E grozav! Uite ce poți vedea cu el’. Ea a rămas uimită când l-a văzut. Nici acum nu m-a iertat pentru acel gest. Eram la început și darul nu a picat deloc bine. Era cât pe ce să compromit relația din cauza asta. Sincer, nu știu de ce am ales să-i dau un binoclu, dar atunci mi se părea o idee bună”, a dezvăluit William.

Din fericire, cadoul i-a dus la altar și acum ai împreună 3 copii.

ARTICOLE SIMILARE

Sfaturile Mihaelei Rădulescu în vreme de Corona Virus

Tabu Tabu

Laura Cosoi a avut parte de o nouă aniversare în familie

Tabu Tabu

Cum a schimbat haosul anului 2020 cântecul verii

Andreea Damian

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut doi ani de relație

Tabu Tabu

Vezi care sunt destinatiile exotice de top pentru vara anului 2017

realitatea

Se lansează campania #PayMeToo împotriva diferenţelor de salarii în funcţie de gen

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu