Tabu
Image default
PEOPLESlider

Kate Middleton, desfigurată de vânătăi! Ce s-a întâmplat

Ducesa de Cambridge, precum și Kamala Harris, Ursula Von Der Leyen dar și regina Letizia a Spaniei apar cu fețele umflate pentru a crește gradul de conștientizare a violenței domestice.

Fața acoperită de vânătăi, cearcăne sub ochi, nasul rupt… imaginea este insuportabilă dar și mai izbitoare când recunoști femeia din fotografie. Kate Middleton apare pe afișe, lipite pe stațiile de autobuz și clădirile din Milano și Spania, ca parte a unei campanii de conștientizare împotriva violenței domestice.

Un proiect fără acord

„Ea îl denunțase”, scrie sub fotografie. Dar nimeni nu a crezut-o. Dar am lăsat-o singură. Dar nu am protejat-o. Dar nu a fost arestat.” Această campanie a fost lansată, în engleză și italiană, de Alexsandro Palombo pe 26 noiembrie. Artistul italian a retuşat portrete ale mai multor femei celebre. Pe lângă ducesa de Cambridge, le recunoaștem și pe vicepreședintele american Kamala Harris, pe președintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen, pe președintele Băncii Centrale Europene Christine Lagarde și pe regina Letizia a Spaniei. Afișele ar fi fost totuși realizate fără consimțământul lor, potrivit The Sun.

Responsabilitatea statului

Autorul acestor fotografii le-a postat pe Instagram, alături de un text în care denunță responsabilitatea Statului și a instituțiilor în protecția femeilor victime ale violenței domestice. „Văd doar politicienii invitând femei să depună o plângere, dar fără a-și asume responsabilitatea de a proteja și susține victimele. Un stat care nu protejează, ci le lasă singure pe femei în mâinile călăului lor devine un complice tăcut. Sunt multe asociații de voluntari care, cu mijloace foarte puține, încearcă să sprijine victimele, dar ține de politică, instituții și stat să își asume această responsabilitate”, a spus Alexsandro Palombo.

ARTICOLE SIMILARE

„Singurătatea pozitivă” sau cum faptul de a fi singur ne face bine

Andreea Damian

Sfaturile Mihaelei Rădulescu în vreme de Corona Virus

Tabu Tabu

S-a sfârșit! Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar

Andreea Damian

Victoria Beckham, totul despre stilul ei vestimentar

Andreea Damian

Sfaturi de la stiliștii lui Kate Middleton și Meghan Markle care ne-ar putea fi de folos

Andreea Damian

Vești triste despre actorul Alec Baldwin: a ajuns din nou pe mâna polițiștilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu