Home > Agenda > KATE MIDDLETON – fotografiile din revista CHI! Din nou, in SANII GOI!

KATE MIDDLETON – fotografiile din revista CHI! Din nou, in SANII GOI!

Nimic nu poate opri grupul italian de presa Mondadori, apartinand fostului premier Silvio Berlusconi, sa continue publicarea fotografiilor de paparazzi cu ducesa de Cambridge, sotia Printului William. In aceste imagini sexy, surprinse pe o plaja din Provence, Kate Middleton apare in ipostaze intime, adesea in sanii goi. Chiar daca William (care a jurat sa nu lase nepedpsita intruziunea in viata privata a cuplului) si Casa Regala Britanica au amenintat cu represalii in justitie, dupa ce o prima serie de fotografii au aparut in Closer, si mai multe – 50! – sunt publicate acum in Chi, sub titlul “La Regina e nuda” (“Regina e goala”).  Mai multe imagini AICI!

Familia regală britanică a dat în judecată, vineri, publicaţia Closer pe care o acuză de încălcarea “grotescă” a vieţii private, după ce revista franceză a publicat o serie de fotografii în care prinţesa Catherine, soţia
prinţului William, apare fără sutien.

“Palatul St. James confirmă faptul că procedurile legale cauzate de încălcarea dreptului la viaţă privată au fost demarate, astăzi (vineri, n.r.), în Franţa, de către ducele şi ducesa de Cambridge împotriva editorilor revistei franceze Closer”, a anunţat într-un comunicat serviciul de presă al cuplului princiar britanic.

Tribunalul din Nanterre, un oraş aflat în apropiere de Paris, a precizat faptul că avocatul cuplului princiar britanic a demarat în instanţă o acţiune în regim de urgenţă, iar reprezentanţii revistei Closer au fostaudiaţi în cursul zilei de luni.

Sub titlul “Oh my God!”, fotografiile în cauză îi prezintă pe Will şi Kate, a căror conduită, caracterizată prin naturaleţe şi discreţie după căsătoria lor din aprilie 2011, le-a adus milioane de fani în lumea întreagă, relaxându-se şi făcând plajă pe terasa unei proprietăţi private datând din secolul al XIX-lea,  departe de ochii paparazzilor.

Publicarea acestor fotografii reprezintă o veritabilă lovitură pentru Palatul Buckingham, care încearcă să îşi revină după scandalul provocat de recentele fotografii nud cu prinţul Harry, care au afectat prestigiul familiei
regale britanice.

Prinţul William şi soţia lui au petrecut la începutul lunii septembrie o scurtă vacanţă la Chateau d-Autet, în apropiere de Aix-en-Provence, un oraş aflat în regiunea Luberon din sudul Franţei. Satele din această regiune, cu aspect de cărţi poştale, graţie câmpurilor de lavandă şi viilor renumite, reprezintă o destinaţie de vacanţă preferată de multe celebritati.

 

Articole asemanatoare
Kate Middleton
Kate Middleton, apariție surprinzătoare! N-a mai fost văzută așa în pandemie
kate middleton
Kate Middleton, cadou nepotrivit de la prințul William: „Era să ne despărțim din cauza lui!”
trucuri de machiaj
Trei trucuri de machiaj care te ajută să pari mai tânără și proaspătă
Kate Middleton
Kate Middleton a arătat fabulos într-o rochie ieftină FOTO

Comenteaza acest articol

KATE MIDDLETON – fotografiile din revista CHI! Din nou, in SANII GOI!

by realitatea   1 min
0