Tabu
Image default
FASHIONSlider

Kate Middleton în avion: iată de ce hainele ei nu intră niciodată la cală

Când călătorește cu un avion comercial, Kate Middleton își rezervă întotdeauna un al doilea loc. Nu este destinat copiilor sau soțului ei, ci garderobei sale.

Kate Middleton și Prințul William au fost văzuți într-un zbor low-cost în august anul trecut pentru a-i vizita pe Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, care erau cazați la Balmoral. Familia, obișnuită să călătorească la clasa economic, nu își lasă toate bagajele în cală.

Revista Gala relatează cuvintele lui Emily Andrews, corespondent regal, care prezintă condițiile lor de călătorie în documentarul „Secretele zborului regal”. „Eram într-un avion cu rochiile lui Kate care au avut propriul lor scaun, pentru a sta întins. Nu au fost trimise la cală ca să nu fie șifonate de celelalte bagaje. (…) La aterizare, toaleta ducesei de Cambridge trebuie să fie impecabilă și fără nicio cută”.

Kate Middleton își respectă obligațiile regale, rămânând în același timp în ton cu vremurile. Soția prințului William pariază pe rochii de designer, precum și pe piese din fast fashion, precum Zara. Imediat ce sunt afișate, acestea sunt copiate (și vândute) imediat, până când site-ul mărcii cade. Kate își impune stilul pentru aspecte impecabile în conformitate cu protocolul impus.

ARTICOLE SIMILARE

Karl Lagerfeld și Philippe Starck pentru Wallpaper

realitatea

DyFashion – universul femeilor pasionate de modă

realitatea

Cum s-a schimbat viața Biancăi Brad după lupta cu cancerul: „Plângeam și mâncam, era groaznic”

Andreea Damian

5 elemente de bază de purtat cu blugi pentru un look elegant

Andreea Damian

Alimentația în timpul postului

Andreea Damian

Sorin Onisor si hoinarii sai te asteapta la Clubul Taranului Roman din Bucuresti

realitatea

Scrie un comentariu