Tabu
Image default
FASHION

Kate Middleton lovește din nou

Rochia de mireasă a lui Kate Middleton creată de Sarah Burton, director de creație la Alexander Mcqueen, este responsabilă pentru numărul record de vizitatori de la Buckingham Palace din această vară. Rochia a fost expusă la sfârșitul lunii iulie, iar de atunci mai mult de 600.000 de oameni au vizitat expoziția, raportează revista People.

Anul trecut palatul a atras doar 413.000 de vizitatori, iar recordul stabilit până anul acesta era de 420.000 de vizitatori, record stabilit în 1994. Și a fost nevoie de o singură rochie pentru a depăși acel record, cu peste 180.000 de vizitatori.

Și asta nu e tot: expoziția Savage Beauty a lui Alexander Mcqueen a atras un număr record de 661.509 de oameni la muzeul Met, fiind singura expoziție care să doboare recordul lui Kate. Doar că această expoziție a avut mai mult de o piesă, mai multe accesorii și în plus a fost organizată în memoria lui Alexander Mcqueen. Cu toate acestea, a atras doar cu 60.000 mai mulți vizitatori decât rochia lui Kate. Cam atât de puternică este imaginea lui Kate Middleton.

Text: Ioana Bora

ARTICOLE SIMILARE

Trend Alert: Umeri unghiulari

realitatea

Celebritățile și-au luat liber o săptămână pentru prezentările de la Paris

realitatea

Isla Fisher, sexy în revista Allure

realitatea

La show-ul Balenciaga din Paris s-au rupt băncile

realitatea

Protestul neașteptat al unui model în timpul prezentării Gucci: „Sănătatea mintală nu este modă”

Andreea Damian

Trend Alert: Fashion 3D

realitatea

1 comentariu

Kate Middleton lovește din nou | Elodia 5 October 2011 at 13:57

[…] Tabu […]

Răspunde

Scrie un comentariu