Home > Fashion > Kate Middleton lovește din nou

Kate Middleton lovește din nou

Rochia de mireasă a lui Kate Middleton creată de Sarah Burton, director de creație la Alexander Mcqueen, este responsabilă pentru numărul record de vizitatori de la Buckingham Palace din această vară. Rochia a fost expusă la sfârșitul lunii iulie, iar de atunci mai mult de 600.000 de oameni au vizitat expoziția, raportează revista People.

Anul trecut palatul a atras doar 413.000 de vizitatori, iar recordul stabilit până anul acesta era de 420.000 de vizitatori, record stabilit în 1994. Și a fost nevoie de o singură rochie pentru a depăși acel record, cu peste 180.000 de vizitatori.

Și asta nu e tot: expoziția Savage Beauty a lui Alexander Mcqueen a atras un număr record de 661.509 de oameni la muzeul Met, fiind singura expoziție care să doboare recordul lui Kate. Doar că această expoziție a avut mai mult de o piesă, mai multe accesorii și în plus a fost organizată în memoria lui Alexander Mcqueen. Cu toate acestea, a atras doar cu 60.000 mai mulți vizitatori decât rochia lui Kate. Cam atât de puternică este imaginea lui Kate Middleton.

Text: Ioana Bora

Articole asemanatoare
kate middleton
Kate Middleton, confesiuni intime. „Nu pot să spun că William îmi scanda nimicuri drăguţe…”
restaurant
Cum alegi un restaurant pentru un eveniment important în anul 2020?
BAFTA
Ținuta spectaculoasă cu care Kate Middleton a furat toate privirile la Premiile BAFTA
Kate Middleton
Kate Middleton, primul proiect important după ce Meghan Markle s-a retras din Casa Regală

1 Response

  1. Pingback : Kate Middleton lovește din nou | Elodia

Comenteaza acest articol

Kate Middleton lovește din nou

by realitatea   1 min
1