Tabu
Image default
FASHION

Kate Middleton lovește din nou

Rochia de mireasă a lui Kate Middleton creată de Sarah Burton, director de creație la Alexander Mcqueen, este responsabilă pentru numărul record de vizitatori de la Buckingham Palace din această vară. Rochia a fost expusă la sfârșitul lunii iulie, iar de atunci mai mult de 600.000 de oameni au vizitat expoziția, raportează revista People.

Anul trecut palatul a atras doar 413.000 de vizitatori, iar recordul stabilit până anul acesta era de 420.000 de vizitatori, record stabilit în 1994. Și a fost nevoie de o singură rochie pentru a depăși acel record, cu peste 180.000 de vizitatori.

Și asta nu e tot: expoziția Savage Beauty a lui Alexander Mcqueen a atras un număr record de 661.509 de oameni la muzeul Met, fiind singura expoziție care să doboare recordul lui Kate. Doar că această expoziție a avut mai mult de o piesă, mai multe accesorii și în plus a fost organizată în memoria lui Alexander Mcqueen. Cu toate acestea, a atras doar cu 60.000 mai mulți vizitatori decât rochia lui Kate. Cam atât de puternică este imaginea lui Kate Middleton.

Text: Ioana Bora

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine cântă

realitatea

REPLAY – Noul Magazin Flagship din Hong Kong

realitatea

Hand Cut Collage T-shirt Collection, mesaje prin arta

realitatea

Pommery Brut Royal, Bollywood chic

realitatea

Puloverul cu penisuri de la Agent Provocateur

realitatea

Raquel Zimmermann, încolăcită de șerpi pentru Alexander McQueen

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu