Home > Fashion > Kate Middleton lovește din nou

Kate Middleton lovește din nou

Rochia de mireasă a lui Kate Middleton creată de Sarah Burton, director de creație la Alexander Mcqueen, este responsabilă pentru numărul record de vizitatori de la Buckingham Palace din această vară. Rochia a fost expusă la sfârșitul lunii iulie, iar de atunci mai mult de 600.000 de oameni au vizitat expoziția, raportează revista People.

Anul trecut palatul a atras doar 413.000 de vizitatori, iar recordul stabilit până anul acesta era de 420.000 de vizitatori, record stabilit în 1994. Și a fost nevoie de o singură rochie pentru a depăși acel record, cu peste 180.000 de vizitatori.

Și asta nu e tot: expoziția Savage Beauty a lui Alexander Mcqueen a atras un număr record de 661.509 de oameni la muzeul Met, fiind singura expoziție care să doboare recordul lui Kate. Doar că această expoziție a avut mai mult de o piesă, mai multe accesorii și în plus a fost organizată în memoria lui Alexander Mcqueen. Cu toate acestea, a atras doar cu 60.000 mai mulți vizitatori decât rochia lui Kate. Cam atât de puternică este imaginea lui Kate Middleton.

Text: Ioana Bora

Articole asemanatoare
kate middleton
Kate Middleton va lansa un concurs de fotografie
Kate Middleton
Exerciţiul secret cu care Kate Middleton îşi menţine abdomenul tonifiat
Roger Federer
Kate Middleton: prințul George a luat lecții de tenis de la Roger Federer
kate middleton
Kate Middleton, cu un pas mai aproape să fie numită regină. Suverana i-a mai oferit un rol

1 Response

  1. Pingback : Kate Middleton lovește din nou | Elodia

Comenteaza acest articol

Kate Middleton lovește din nou

by realitatea   1 min
1