Tabu
FASHION

Kate Middleton lovește din nou

Rochia de mireasă a lui Kate Middleton creată de Sarah Burton, director de creație la Alexander Mcqueen, este responsabilă pentru numărul record de vizitatori de la Buckingham Palace din această vară. Rochia a fost expusă la sfârșitul lunii iulie, iar de atunci mai mult de 600.000 de oameni au vizitat expoziția, raportează revista People.

Anul trecut palatul a atras doar 413.000 de vizitatori, iar recordul stabilit până anul acesta era de 420.000 de vizitatori, record stabilit în 1994. Și a fost nevoie de o singură rochie pentru a depăși acel record, cu peste 180.000 de vizitatori.

Și asta nu e tot: expoziția Savage Beauty a lui Alexander Mcqueen a atras un număr record de 661.509 de oameni la muzeul Met, fiind singura expoziție care să doboare recordul lui Kate. Doar că această expoziție a avut mai mult de o piesă, mai multe accesorii și în plus a fost organizată în memoria lui Alexander Mcqueen. Cu toate acestea, a atras doar cu 60.000 mai mulți vizitatori decât rochia lui Kate. Cam atât de puternică este imaginea lui Kate Middleton.

Text: Ioana Bora

ARTICOLE SIMILARE

Designerii îl investesc pe Barack Obama cu-¦genți și tricouri

realitatea

Lourdess Ciccone pe coperta revistei Quality de iunie

realitatea

Sex and the shoes

realitatea

Raquel Zimmermann, încolăcită de șerpi pentru Alexander McQueen

realitatea

McCartney, McQueen şi Beckham sunt în aer

Cel mai ciudat parfum din lume?

1 comentariu

Kate Middleton lovește din nou | Elodia 5 October 2011 at 13:57

[…] Tabu […]

Răspunde

Scrie un comentariu