Tabu
PEOPLE Slider

Kate Middleton nu are voie să dea autografe dintr-un motiv foarte important

Kate Middleton

Kate Middleton nu este străină de angajamentele publice. Ducesa a călătorit pretutindeni de când s-a căsătorit cu prințul William – Canada, Australia, Polonia sau Germania.

Îi salută pe oficiali și pe localnici, fluturând discret mâna, se angajează în câte o conversație. Cu toate acestea, ducesa de Cambridge nu dă autografe. Motivul? Kate nu are permisiunea de a face asta dintr-un un motiv foarte important, menținut de familia regală de ani de zile.

Familia regală este nu are voie să semneze autografe pentru fanii din cauza riscului ca semnăturile lor să fie falsificate. Prințul Charles răspunde la cererile de autograf cu: „Ne pare rău, ei nu îmi permit să fac asta”, dar el a încălcat protocolul în 2010, când s-a semnat „Charles 2010” pentru o victimă a inundațiilor.

Ducesa poartă uneori un lănțișor cu semnătura ei. Se pare că deține un colier Merci Maman cu cuvintele „George Alexander Louis” – numele primului născut – inscripționat pe un disc placat cu aur. Colierul are, de asemenea, un model gravat cu un „W” pentru William și un model în forma unui băiețel.

ARTICOLE SIMILARE

RECENZIE: Despre casa plină de clișee construită de Trier pentru vreun premiu

Dora Constantinovici

Cum arată acum primele fete Bond. Pe unele timpul nu le-a iertat – Ep. 1

Andreea Damian

Laura Cosoi are o surpriză pentru familiile cu copii

Tabu Tabu

Defectul pe care Chrissy Teigen îl ascunde tot timpul cu Photoshop

Andreea Damian

Englezii au călărit unicorni gonflabili după victoria cu Tunisia

realitatea

Vizitatorii au distrus colajul uriaș de artă din fața muzeului Luvru într-o singură zi

Andreea Damian

Scrie un comentariu