Home > Lifestyle > Stiri > KATE MIDDLETON pierde sarcina? AFLA cat cantareste acum!

KATE MIDDLETON pierde sarcina? AFLA cat cantareste acum!

Kate Middleton a ajuns piele și os și riscă să piardă sarcina din cauza greutății. Ducesa suferă de un caz acut de grețuri matinale, numit “Hyperemesis gravidarum”, iar medicii londonezi care se ocupă de sarcina ei se tem că aceasta ar putea pierde copilul.
“Greutatea lui Kate a scăzut îngrijorător la 43.5 kg și, dacă nu face rapid ceva să o stabilizeze, doctorii au avertizat-o că va pierde copilul”, a declarat o sursă din anturajul Ducesei, conform site-ului showbizspy.com.
Astfel, Kate a primit instrucțiuni clare din partea medicilor și trebuie să le urmeze întocmai dacă vrea ca sarcina ei să evolueze normal și să nu mai ajungă în spital.
Kate Middleton va trebui să ia în continuare tratementul împotriva grețurilor, să bea apă foarte des, dar în cantități mici, și să mănânce alimente uscate, pentru că pe celelalte există riscul să le vomite imediat. De asemenea, are nevoie de multă odihnă pentru că este foarte slăbită.
Kate Middleton s-a căsătorit în aprilie 2011 cu prinţul William, în cadrul unei ceremonii fastuoase la Londra, care a “reparat” blazonul monarhiei britanice, serios afectat după “anii negri” ce au urmat divorţului dintre Charles şi Diana.

Mai mult: Kate Middleton RISCĂ să PIARDĂ COPILUL din cauza greutății. Află cât a ajuns să cântărească DUCESA. O să rămâi ȘOCAT! – Vedete de la ei | Libertatea.ro


1 Response

  1. Fonduri Europene

    2013 este anul in care Fondurile Europene Nerambursaile se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Comenteaza acest articol

KATE MIDDLETON pierde sarcina? AFLA cat cantareste acum!

by   1 min
1