Tabu
PEOPLESlider

Kate Middleton, prima apariție publică de când a anunțat că suferă de cancer

Kate Middleton a avut prima apariție publică din ultimele șase luni, după ce și-a anunțat diagnosticul de cancer în luna martie. Prințesa de Wales participă la parada „Trooping the Colour”, care îl celebrează pe rege.

Prințesa de Wales a fost surprinsă de fotografi în mașina care a adus-o la Palatul Buckingham, alături de prințul William și copiii ei, sâmbătă, 15 iunie. 

Kate Middleton a fost văzută stând lângă fereastră, în timp ce prințul George, în vârstă de 10 ani, a stat între ea și prințul de Wales. Prințul Louis, în vârstă de 6 ani, și prințesa Charlotte, în vârstă de 9 ani (nu apare în fotografie), au stat în fața lor, potrivit people.com. 

Ea a purtat o rochie albă de la unul dintre designerii ei preferați, Jenny Packham, împreună cu o pălărie asortată de la Philip Treacy și cercei cu perle, în timp ce prințul William a apărut îmbrăcat în uniformă pentru această ocazie.

 

Imagine

Ulterior, familia regală s-a urcat în caleașcă, pentru a se plimba pe străzile din Londra și a saluta mulțimea.

Apariția lui Kate la ceremonie a fost anunțată cu o zi în urmă, când a oferit și noi detalii despre tratamentul împotriva cancerului.

Într-un mesaj emoționant postat pe pagina oficială de Instagram a prințului și prințesei de Wales, Kate spune că tratamentul ei este încă în curs și va mai continua câteva luni. 

„Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în faţa corpului tău care se odihneşte. Dar, în zilele bune, când te simţi mai puternic, vrei să profiţi la maximum de faptul că te simţi bine”, a transmis prințesa Kate.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

O actriță din „Melrose Place”, dată în judecată pentru pedofilie. I se pretind 250 mil. $

Andreea Damian

Misterul rochiei lui Marilyn Monroe, ținuta preferată a cinefililor

Andreea Damian

Idris Elba va juca personajul negativ în spin-off-ul Fast and Furious

Andreea Damian

17 ani de la atentatele din SUA. Secretul pe care americanii l-au ascuns până acum

Andreea Damian

Salon Insula 42 ⎥ Bienala de Artă pe timp de pandemie

Ciocîrlan

Ce salariu are Alexia Eram la revista mamei sale și pentru ce este plătită

Andreea Damian

Scrie un comentariu