Tabu
LIFESTYLEPEOPLESlider

Kate Middleton: prințul George a luat lecții de tenis de la Roger Federer

Roger Federer l-a învins joi pe britanicul Jay Clarke la Wimbledon, dar a fost ceva mai binevoitor cu un jucător de tenis mai atipit: prințul George. Federer este de altfel bun prieten de mult timp cu Middletonii, deci nu avea cum să-i refuze micuțului onoarea de-a juca tenis cu el.

Kate Middleton a asistat, joi, la Londra, la două meciuri din turneul de la Wimbledon. Unul dintre acestea a fost cel în care s-au înfruntat Roger Federer şi Lloyd Harris. Ducesa a stat împreună cu jucătoarea de tenis Katie Boulter şi atleta Anne Keothavong. Aceasta le-a vorbit despre pasiunea fiului ei cel mare pentru acest sport. Potrivit publicaţiei Wimbledon Morning Coffee, ducesa de Cambridge a spus că jucătorul de tenis preferat al micuţului este Roger Federer (37 de ani), cu care a şi jucat tenis.

În 2017, Kate i-a cerut antrenorului britanic Sam Richardson sfaturi privind tenisul în cazul copiilor mici. Soția prințului William a primit sfaturi şi de la Judy Murray, antrenoare şi mama jucătorilor de tenis profesionişti Jamie şi Andy Murray.

În prezent, prinţul George, în vârstă de 5 ani, şi sora sa, prinţesa Charlotte, în vârstă de patru ani, iau lecţii de tenis la Hurlingham Club din Fulham, Londra.

De când ducesa de Cambridge s-a căsătorit cu prinţul William, în 2011, aceasta a asistat la turneul de la Wimbledon în fiecare an. Din 2017, ea este şi patroană a Lawn Tennis Association.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ar trebui să ne luăm în serios visele erotice?

realitatea

Săptămâna Modei Haute Couture toamnă/iarnă 2021/2022 de la Paris – Colecții de top

Andreea Damian

Bat clopote de nuntă pentru băiatul lui Reghe. Cine este viitoarea lui soție?

Andreea Damian

De ce preferă bărbații să țină în secret relațiile amoroase

Andreea Damian

Pastilele cu supliment omega 3 – o afacere care ucide milioane de tone de viață marină anual

realitatea

De ce oamenii rămân prea mult timp într-o relație nefericită

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu