Tabu
Image default
LIFESTYLE PEOPLE Slider

Kate Middleton: prințul George a luat lecții de tenis de la Roger Federer

Roger Federer l-a învins joi pe britanicul Jay Clarke la Wimbledon, dar a fost ceva mai binevoitor cu un jucător de tenis mai atipit: prințul George. Federer este de altfel bun prieten de mult timp cu Middletonii, deci nu avea cum să-i refuze micuțului onoarea de-a juca tenis cu el.

Kate Middleton a asistat, joi, la Londra, la două meciuri din turneul de la Wimbledon. Unul dintre acestea a fost cel în care s-au înfruntat Roger Federer şi Lloyd Harris. Ducesa a stat împreună cu jucătoarea de tenis Katie Boulter şi atleta Anne Keothavong. Aceasta le-a vorbit despre pasiunea fiului ei cel mare pentru acest sport. Potrivit publicaţiei Wimbledon Morning Coffee, ducesa de Cambridge a spus că jucătorul de tenis preferat al micuţului este Roger Federer (37 de ani), cu care a şi jucat tenis.

În 2017, Kate i-a cerut antrenorului britanic Sam Richardson sfaturi privind tenisul în cazul copiilor mici. Soția prințului William a primit sfaturi şi de la Judy Murray, antrenoare şi mama jucătorilor de tenis profesionişti Jamie şi Andy Murray.

În prezent, prinţul George, în vârstă de 5 ani, şi sora sa, prinţesa Charlotte, în vârstă de patru ani, iau lecţii de tenis la Hurlingham Club din Fulham, Londra.

De când ducesa de Cambridge s-a căsătorit cu prinţul William, în 2011, aceasta a asistat la turneul de la Wimbledon în fiecare an. Din 2017, ea este şi patroană a Lawn Tennis Association.

 

ARTICOLE SIMILARE

Conferință online ⎢ Dansul între Artă și Știință

Ciocîrlan

O cântăreață faimoasă a dat lovitura. Va susține mai multe concerte la Las Vegas

Andreea Damian

Kylie Jenner, cel mai bine plătită celebritate din 2020 și singura femeie din TOP 10. Câți bani a strâns mezina familiei Kardashian?

Andreea Damian

Virginitatea la Hollywood

Înapoi la noțiuni de bază. Ghidul tău către o garderobă minimalistă

Andreea Damian

Cea mai lungă eclipsă totală de Lună – vizibilă în România

realitatea

2 comentarii

Casa Regală. Kate Middleton, anunţ incredibil despre Prințul George – RO-Stiri.com 6 July 2019 at 9:43

[…] Kate Middleton, anunţ incredibil despre Prințul George, pe TABU.RO […]

Răspunde
Casa Regală. Kate Middleton, anunţ incredibil despre Prințul George - Stiri eZZ 6 July 2019 at 12:42

[…] Kate Middleton, anunţ incredibil despre Prințul George, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu