Tabu
LIFESTYLE PEOPLE Slider

Kate Middleton: prințul George a luat lecții de tenis de la Roger Federer

Roger Federer

Roger Federer l-a învins joi pe britanicul Jay Clarke la Wimbledon, dar a fost ceva mai binevoitor cu un jucător de tenis mai atipit: prințul George. Federer este de altfel bun prieten de mult timp cu Middletonii, deci nu avea cum să-i refuze micuțului onoarea de-a juca tenis cu el.

Kate Middleton a asistat, joi, la Londra, la două meciuri din turneul de la Wimbledon. Unul dintre acestea a fost cel în care s-au înfruntat Roger Federer şi Lloyd Harris. Ducesa a stat împreună cu jucătoarea de tenis Katie Boulter şi atleta Anne Keothavong. Aceasta le-a vorbit despre pasiunea fiului ei cel mare pentru acest sport. Potrivit publicaţiei Wimbledon Morning Coffee, ducesa de Cambridge a spus că jucătorul de tenis preferat al micuţului este Roger Federer (37 de ani), cu care a şi jucat tenis.

În 2017, Kate i-a cerut antrenorului britanic Sam Richardson sfaturi privind tenisul în cazul copiilor mici. Soția prințului William a primit sfaturi şi de la Judy Murray, antrenoare şi mama jucătorilor de tenis profesionişti Jamie şi Andy Murray.

În prezent, prinţul George, în vârstă de 5 ani, şi sora sa, prinţesa Charlotte, în vârstă de patru ani, iau lecţii de tenis la Hurlingham Club din Fulham, Londra.

De când ducesa de Cambridge s-a căsătorit cu prinţul William, în 2011, aceasta a asistat la turneul de la Wimbledon în fiecare an. Din 2017, ea este şi patroană a Lawn Tennis Association.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cum răspunde Lily Allen lui Liam Neeson pentru comentariile rasiste

Andreea Damian

De ce ne este atât de greu să nu ne atingem faţa?

Andreea Damian

Hula Hoop = Fitness maxim

realitatea

2 comentarii

Casa Regală. Kate Middleton, anunţ incredibil despre Prințul George – RO-Stiri.com 6 July 2019 at 9:43

[…] Kate Middleton, anunţ incredibil despre Prințul George, pe TABU.RO […]

Răspunde
Casa Regală. Kate Middleton, anunţ incredibil despre Prințul George - Stiri eZZ 6 July 2019 at 12:42

[…] Kate Middleton, anunţ incredibil despre Prințul George, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu