Home > Lifestyle > Kate Middleton: prințul George a luat lecții de tenis de la Roger Federer

Kate Middleton: prințul George a luat lecții de tenis de la Roger Federer

Roger Federer

Roger Federer l-a învins joi pe britanicul Jay Clarke la Wimbledon, dar a fost ceva mai binevoitor cu un jucător de tenis mai atipit: prințul George. Federer este de altfel bun prieten de mult timp cu Middletonii, deci nu avea cum să-i refuze micuțului onoarea de-a juca tenis cu el.

Kate Middleton a asistat, joi, la Londra, la două meciuri din turneul de la Wimbledon. Unul dintre acestea a fost cel în care s-au înfruntat Roger Federer şi Lloyd Harris. Ducesa a stat împreună cu jucătoarea de tenis Katie Boulter şi atleta Anne Keothavong. Aceasta le-a vorbit despre pasiunea fiului ei cel mare pentru acest sport. Potrivit publicaţiei Wimbledon Morning Coffee, ducesa de Cambridge a spus că jucătorul de tenis preferat al micuţului este Roger Federer (37 de ani), cu care a şi jucat tenis.

În 2017, Kate i-a cerut antrenorului britanic Sam Richardson sfaturi privind tenisul în cazul copiilor mici. Soția prințului William a primit sfaturi şi de la Judy Murray, antrenoare şi mama jucătorilor de tenis profesionişti Jamie şi Andy Murray.

În prezent, prinţul George, în vârstă de 5 ani, şi sora sa, prinţesa Charlotte, în vârstă de patru ani, iau lecţii de tenis la Hurlingham Club din Fulham, Londra.

De când ducesa de Cambridge s-a căsătorit cu prinţul William, în 2011, aceasta a asistat la turneul de la Wimbledon în fiecare an. Din 2017, ea este şi patroană a Lawn Tennis Association.

 

Articole asemanatoare
Kate Middleton
Kate Middleton, primul proiect important după ce Meghan Markle s-a retras din Casa Regală
kate middleton
Kate Middleton va lansa un concurs de fotografie
Kate Middleton
Exerciţiul secret cu care Kate Middleton îşi menţine abdomenul tonifiat
kate middleton
Kate Middleton, cu un pas mai aproape să fie numită regină. Suverana i-a mai oferit un rol

Kate Middleton: prințul George a luat lecții de tenis de la Roger Federer

by Andreea Damian   1 min
2