Home > Lifestyle > Kate Middleton și Prințul William au ales numele bebelușului regal

Kate Middleton și Prințul William au ales numele bebelușului regal

kate middleton

Așteptarea a luat sfârșit. Kate Middleton și Prințul William au dezvăluit numele celui de-al treilea copil. Palatul Kensington a anunţat, vineri, că mezinul ducilor de Cambridge se va numi Louis Arthur Charles.

„Ducele și ducesa de la Cambridge sunt încântați să anunțe că și-au numit fiul Louis Arthur Charles”, se arată în anunțul postat de Palat pe Twitter. „Copilul va fi cunoscut sub numele de Alteța Sa Regală, Prințul Louis de Cambridge”.

Iată semnificația din spatele numelui!

LOUIS

Numele Louis, i-ar putea surprinde pe unii, pentru că nu a fost unul dintre numele favorite la casele de pariuri. Louis, care înseamnă „războinic celebru”, este unul din nume de mijloc al prințului William (n.r. William Arthur Philip Louis) și aduce un omagiu unchiului său, regretatul Lord Louis Mountbatten, care a fost ucis într-un bombardament aerian în anul 1979.

ARTHUR

Numele Arthur a fost favoritul la casele de pariuri, cu cote de până la 9/4, și înseamnă „urs”, potrivit Nameberry.com. Nume cu o semnificație istorică, Arthur amintește de Regele Arthur și Cavalerii Mesei Rotunde. Prințul William a sugerat, luni, că Arthur ar putea fi numele fiului său chiar în fața mulțimii de fotografi și oameni adunați la maternitatea Lindo Wing.

CHARLES

Al treilea nume al bebelușului îl onorează pe bunicul său, prințul Charles. Înseamnă „om liber”.

Băieţelul, născut săptămâna aceasta la maternitatea Lindo Wing din cadrul spitalului londonez St. Mary, va fi al 5-lea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Ducele William a asistat la naştere, la fel ca atunci când au venit pe lume primii doi copii ai cuplului, prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Louis Arthur Charles este cel de-al şaselea strănepot al reginei Elisabeta a II-a.

Articole asemanatoare
Kate Middleton
Motivul pentru care Kate Middleton poartă mereu o geantă plic
Casa Regală
Casa Regală publică un ghid de bune practici pentru a combate abuzul pe social media
meghan markle
Prințul Charles, scos din minți de Meghan Markle și Kate Middleton
meghan markle
Meghan Markle a cheltuit o avere pe garderobă în 2018 – de șase ori mai mult decât cumnata sa

Comenteaza acest articol

Kate Middleton și Prințul William au ales numele bebelușului regal

by Andreea Damian   1 min
0