Home > Lifestyle > Stiri > KATE MIDDLETON topless! 15 FOTO care au starnit scandalul in familia regala

KATE MIDDLETON topless! 15 FOTO care au starnit scandalul in familia regala

Publicaţia franceză Closer s-a ţinut de cuvânt şi a publicat  fotografiile în care Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, apare fără sutien.

Aflată în vacanţă la Provence, Kate apare încă de pe copertă în sânii goi în timp  ce se bronzează şi îşi masează corpul cu cremă anti-solară. Kate s-a arătat “înfuriată” de decizia jurnaştilor francezi de a publica  imaginile. De cealaltă parte, presa din Albion a refuzat aproape în totalitate  să preia imaginile.

Fotografiile publicate vineri de revista franceză Closer, în care soţia  prinţului William a apărut topless pe o plajă din sudul Franţei, “nu au nimic şocant”, a declarat vineri Laurence Pieau, directoarea revistei, transmite AFP.
“Aceste fotografii nu au nimic şocant. Ele arată o tânără care se bronzează cu  sânii goi, la fel cum se pot vedea milioane pe plaje”, a afirmat Laurence Pieau.  “Terasa vilei lordului Linley, fiul prinţesei Margaret, se poate vedea din şosea”, a adăugat ea, precizând că pozele au fost făcute de “un fotograf  profesionist cu care am mai lucrat”, dar fără să spună cât a plătit pentru ele.

Kate Middleton şi prinţul William au decis să dea în judecată revista franceză Closer, după publicarea fotografiilor-paparazzi care o prezintă pe Kate fără sutien, în timpul unei vacanţe în Franţa.

Mai mult: KATE MIDDLETON, GOALĂ pe TARABE. FOTOGRAFIILE cu EA ÎN SÂNII GOI au fost PUBLICATE – Vedete de la ei | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

KATE MIDDLETON topless! 15 FOTO care au starnit scandalul in familia regala

by realitatea   1 min
0