Home > Fără categorie > Kate Middleton va avea gemeni! Inseminare artificiala?

Kate Middleton va avea gemeni! Inseminare artificiala?

După ce Casa Regală Britanică a anunţat luni, oficial, faptul că ducesa de Cambridge, Kate (30 de ani) este gravidă şi îi va dărui un urmaş prinţului William, presa din întreaga lume scrie că, de fapt, este vorba de gemeni.

Teoria că ducesa e însărcinată cu gemeni este confirmată şi de mai mulţi medici care spun că internarea acesteia din cauza greţurilor se întâlneşte  mai ales la cele care au gemeni. Deşi Kate este ţinută momentan pe perfuzii, neputând să mănânce sau să bea, deoarece vomită tot, doctorii englezi au precizat că viitoarea mămică nu e în pericol. Jurnaliştii de la cotidianul german Bild scriu că ducesa a rămas însărcinată în perioada 11-18 septembrie. Kate şi William fost plecaţi în acea perioadă, cu ocazia Jubileului Reginei, la Kuala Lumpur, în Malaysia, dar au făcut şi o escală de două zile în Tavanipupu, o locaţie privată de lângă Insulele Solomon.

Daca, intr-adevar, are gemeni, este posibil ca Ducesa sa fi apelat la o tehnica de inseminare artificiala! De altfel, nici in familia regala, nici in cea a lui Kate Middleton nu a plouat cu gemeni in ultimele secole…


Comenteaza acest articol

Kate Middleton va avea gemeni! Inseminare artificiala?

by   1 min
0