Home > Lifestyle > Kate Middleton va lansa un concurs de fotografie

Kate Middleton va lansa un concurs de fotografie

kate middleton

Kate Middleton vrea să înregistreze o propunere de premiu care să celebreze cea mai mare pasiune a sa. Mai exact, Ducesa de Cambridge plănuiește să lanseze o competiție de fotografie, care urmează să fie numită premiul Earthshot.

Solicitarea a fost depusă prin Royal Foundation. Documentele sugerează că numele Earthshot poate fi folosit pentru fotografii, haine, încălțăminte, educație, activități culturale, toate legate de conservarea mediului și naturii.

Soția prințului William nu este străină de o cameră de fotografiat, preferând să facă pozele oficiale ale copiilor săi – prințul George, în vârstă de 6 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 4 ani, și prințul Louis, în vârstă de 17 luni.

În vară, Kate a vizitat un atelier de fotografie condus de Royal Photographic Society o acțiune pentru copii. Regina i-a oferit patronajul acestei fundații pentru că ducesa de Cambridge a arătat întotdeauna un interes deosebit față de fotografie.

Societatea Regală de Fotografie a fost fondată de 1853, având ca obiectiv promovarea artei și științei prin fotografie. Este una dintre cele mai vechi instituții de acest gen din lume. Patronii Societății Regale de Fotografie au mai fost înainte de Elisabeta a II-a, regina Victoria și prințul Albert. Patronii regali fac acte de caritate și oferă recunoaștere voluntarilor pentru munca depusă.

Articole asemanatoare
Kate Middleton
Kate Middleton nu are voie să dea autografe dintr-un motiv foarte important
prințul william
Prințul William și Kate Middleton, 9 ani de căsătorie! Ducii au sărbătorit diferit anul acesta aniversarea lor
prințesa diana
Primele mașini ale doamnelor din familia regală britanică. A prințesei Diana a fost cea mai ieftină
aceeași rochie
Doamne din familii regale care au purtat aceeași rochie, dar au arătat total diferit

Comenteaza acest articol

Kate Middleton va lansa un concurs de fotografie

by Andreea Damian   1 min
0