Home > Agenda > KATE si WILLIAM vor avea si o fetita! Ce nume i s-a ales!

KATE si WILLIAM vor avea si o fetita! Ce nume i s-a ales!

Printul William a esuat din nou in tentativa de a-si numi unul dintre copii dupa mama sa, regretata Lady Diana. Potrivit revistei “Star”, Palatul Buckingham ar fi remis un comunicat prin  care confirma nu doar ca William si Kate vor avea o fetita, dar si ca numele  acesteia va fi Margaret Elizabeth, decizie luata si la presiunea bunicului patern, Printul Charles, care se temea ca aparitia unei noi Diana in familia regala o va infuria peste masura pe actuala lui sotie, Camilla.

“Kate este foarte fericita. Spera din tot sufletul ca al doilea copil sa fie  o fetita, iar confirmarea acestui fapt i-a dat multa bucurie. Kate a izbucnit in  lacrimi si a spus ‘Am stiut eu’, cand a aflat sexul copilului la cea mai recenta  ecografie la care a fost. Acolo ea a fost insotita atat de printul William, cat  si de fiul lor, printul George. George este prea mic pentru a intelege ce se  intampla, dar a invatat un nou cuvant: sora”, scrie revista Star.

http://bucatarici.ro/ea-e-considerata-cea-mai-frumoasa-fata-din-lume/

De asemenea, aceeasi sursa noteaza ca William si Kate au ales sa amane  momentul in care vor da familiilor marea veste dupa vizita in Statele Unite si  ca, pentru marele anunt, au organizat o petrecere pentru bebelusi a carei  culoare predominanta a fost roz.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/

Articole asemanatoare
Kate Middleton
Kate Middleton nu are voie să dea autografe dintr-un motiv foarte important
prințul william
Prințul William și Kate Middleton, 9 ani de căsătorie! Ducii au sărbătorit diferit anul acesta aniversarea lor
ducii de sussex
Cum a decurs prima întâlnire dintre ducii de Sussex şi ducii de Cambridge de după Megxit
prințul william
Prinţul William primeşte o recompensă de la regină după Megxit

KATE si WILLIAM vor avea si o fetita! Ce nume i s-a ales!

by   1 min
1