Tabu
Image default
HEALTH Slider

Kate Walsh din Anatomia lui Grey respectă aceste 5 reguli esențiale de sănătate

Timp de aproape 10 ani, Kate Walsh a interpretat personajul Addison Montgomery din serialele cu tematică medicală  „Anatomia lui Grey” și „Private Practice”. În viața reală, actrița de 50 de ani militează tot pentru sănătate și un stil de viață sănătos.

Anul trecut, Walsh dezvăluia într-un interviu că a fost operată de un meningiom pe creier. Descoperită la timp, tumoarea de mărimea unei lămâi a fost, din fericire, benignă, iar vedeta a rămas în convalescență timp de nouă luni.

Recent, la aproape 3 ani de la intervenție, Kate Walsh și-a făcut curaj și a vorbit din nou despre experiența dureroasă prin care a trecut. A mărturisit că se simte mai sănătoasă ca niciodată. Walsh a împărtășit și câteva sfaturi despre sănătate pe care le respectă cu sfințenie.

  1. Doarme 7-8 ore pe noapte. Actrița susține că are nevoie de 8 ore de somn în fiecare noapte și se asigură că nu doarme mai puțin de 6. The National Sleep Foundation (SUA) recomandă adulților cu vârste între 26 și 63 de ani să doarmă între 7 și 9 ore pe noapte, pentru a preveni problemele de sănătate, creșterea în greutate, creșterea colesterolului, apariția ridurilor și atrofierea musculară.
  2. Face exerciții fizice cu greutăți. Antrenamentele ei zilnice includ întotdeauna și greutăți și exerciții de forță, pentru tonifiere musculară și întărirea oaselor. Experții sunt de acord că antrenamentele de forță sunt excelente pentru sănătatea oaselor.
  3. Consumă proteine pentru a combate oboseala. Kate Walsh crede că e esențial pentru ea să consume o băutură bogată în proteine pentru a obține suficientă energie pe tot parcursul zilei. În plus, o ajută și la susținerea masei musculare, necesară antrenamentelor de forță. Pe lângă această băutură proteică, consumă migdale între mese.
  4. Merge regulat la medic. După ce s-a fript cu ciorba, Walsh suflă și în iaurt. Este de părere că prevenția este cel mai bun tratament. După ce a primit diagnosticul de tumoare pe creier, actrița a preluat controlul asupra sănătății sale.
  5. Bea multă apă. Consumul de apă este cheia tinereții. Apa este vitală pentru reglarea temperaturii corporale, pentru sănătatea articulațiilor, protejarea măduvei spinării și pentru metabolism.

ARTICOLE SIMILARE

Bărbații își stresează soțiile de două ori mai mult decât o fac copiii

Andreea Damian

Jennifer Lopez, trucurile pe care le folosește ca să arate mult mai tânără

Andreea Damian

Brenda din „Beverly Hills” e pe moarte. Shannen Doherty a făcut anunțul trist

Andreea Damian

Netflix răspunde criticilor unor regizori – inclusiv Steven Spielberg – de la premiile Oscar

realitatea

R. Kelly s-a predat poliției și riscă ani grei de închisoare

Andreea Damian

Noul concept japonez de pe piața muncii care i-ar face fericiți pe angajații din România

Andreea Damian

Scrie un comentariu