Tabu
lifestyle

Kate Winslet a salvat-o pe mama lui Sir Richard Branson dintr-un incendiu

Kate Winslet este nu doar o actriţă extrem de talentată, dar şi o femeie extrem de curajoasă. Winslet a trecut prin momente terifiante ieri (22.08.2011) când vila lui Richard Branson, unde ea se afla în vacanţă, a luat foc după ce a fost lovită de fulger.

Vila boss-ului de la Virgin se află pe o insulă privată din Arhipelagul Caraibe şi era unul dintre locurile preferate de vedete pentru vacanţe discrete. Kate se afla pe insulă la invitaţia lui Branson alături de cei doi copii şi iubitul ei, Louis Dowler când vila în care se aflau şi ceilalţi invitaţi a luat foc. Winslet nu s-a pierdut cu firea şi după ce s-a asigurat că cei doi copii sunt în siguranţă, a scos-o în braţe pe mama lui Branson care are 90 de ani.

“Mii de mulţumiri lui Kate Winslet pentru că a scos-o pe mama din casă. A luat-o în braţe şi a scos-o din casă cât de repede a putut. Mama are 90 de ani şi poate merge, dar aici a fost o chestiune de viteză. Kate a fost extraordinară. Mi-a spus că s-a simţit ca într-un film de acţiune!”, a declarat emoţionat Branson.

Din păcate, vila construită în 1982 a fost distrusă în totalitate. Niciuna dintre persoanele aflate pe insulă nu a fost rănită. Branson obişnuia să îşi închiieze proprietatea din Caraibe cu 33.000 de dolari pe noapte.

ARTICOLE SIMILARE

Lindsay Lohan a pozat pentru Terry Richardson – FOTO

realitatea

Fetita lui Steve Irwin s-a transformat intr-o adevarata domnisoara! Uite cum arata

Ghici cine și-a scos fiica în oraș

realitatea

Charlie Sheen nu divorțează

realitatea

LUCY LAWLESS in “Spartacus” si alte vedete goale in serialele americane

realitatea

“Nu esti singur pe lume!”

Scrie un comentariu