Home > Slider > Katherine Heigl o înlocuiește pe Meghan Markle în serialul „Suits”

Katherine Heigl o înlocuiește pe Meghan Markle în serialul „Suits”

Katherine Heigl

Katherine Heigl va fi noua vedetă a serialului care i-a adus notorietate lui Meghan Markle, după ce aceasta din urmă a trebuit să îl părăsească la sfârșitul sezonului 7 pentru a se dedica Prințului Harry.

Actrița Katherine Heigl va apărea în „Suits” începând cu sezonul 8. Fostă vedetă a serialului de succes „Grey’s Anatomy”, Heigl o va interpreta pe Samantha, un nou personaj pe care producătorii au dorit să-l introducă pentru a umple golul lăsat de noua și proaspăta Ducesă de Sussex. Deoarece personajul este unul nou, nu se cunosc prea multe detalii despre Samantha, dar au existat câteva teasere care îi vor ține pe fani su sufletul la gură. Heigl este o profesionistă, capabilă să facă față noilor provocări, și va fi interesant s-o vedem în „Suits”.

Actrița în vârstă de 39 de ani a vorbit despre debutul ei într-un interviu acordat „Entertainment Weekly” și a dezvăluit câteva amănunte despre personajul pe care îl va interpreta. „E foarte amuzant s-o joc pe Samantha”. Potrivit spuselor lui Katherine Heigl, Samantha pare să fie cineva care știe cum să obțină ceea ce-și dorește și nu se teme de competiție, în încercarea de a obține ce vrea. Noul personaj interpretat de Heigl a fost descris de către producătorii seriei drept. “cel mai mare aliat ori cel mai puternic duşman” al firmei de avocatură.

Acesta va fi primul rol major pentru Katherine Heigl într-un serial de televiziune important, după ce vedeta americană a părăsit serialul “Grey’s Anatomy” în urma unor presupuse dezacorduri cu echipa de producţie.

Sezonul 8 al serialului „Suits” va începe în luna iulie. Katherine Heigl a devenit foarte populară după apariția în serialul „Grey’s Anatomy”, unde a interpretat-o pe Izzy timp de 6 sezoane, între anii 2005-2010.

Articole asemanatoare
meghan markle
Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă
fiul ducilor de sussex
Fiul ducilor de Sussex a împlinit un an. Cum arată Archie la prima sa aniversare
Meghan Markle
Amuleta care o apără pe Meghan Markle de deochi
prințesa diana
Primele mașini ale doamnelor din familia regală britanică. A prințesei Diana a fost cea mai ieftină

1 Response

  1. Eu

    Sunt curios daca voi ați văzut vreun episod din Suits….. bănuiesc că nu! Altfel, nu ați mai continua cu tâmpenia asta “vedeta serialului Suits”…Megan are doar rol secundar în Suits, in foarte multe episoade nu a apărut deloc! Lămuriți?

Comenteaza acest articol

Katherine Heigl o înlocuiește pe Meghan Markle în serialul „Suits”

by Andreea Damian   1 min
1