Tabu
Image default
PEOPLESlider

Katherine Heigl o înlocuiește pe Meghan Markle în serialul „Suits”

Katherine Heigl va fi noua vedetă a serialului care i-a adus notorietate lui Meghan Markle, după ce aceasta din urmă a trebuit să îl părăsească la sfârșitul sezonului 7 pentru a se dedica Prințului Harry.

Actrița Katherine Heigl va apărea în „Suits” începând cu sezonul 8. Fostă vedetă a serialului de succes „Grey’s Anatomy”, Heigl o va interpreta pe Samantha, un nou personaj pe care producătorii au dorit să-l introducă pentru a umple golul lăsat de noua și proaspăta Ducesă de Sussex. Deoarece personajul este unul nou, nu se cunosc prea multe detalii despre Samantha, dar au existat câteva teasere care îi vor ține pe fani su sufletul la gură. Heigl este o profesionistă, capabilă să facă față noilor provocări, și va fi interesant s-o vedem în „Suits”.

Actrița în vârstă de 39 de ani a vorbit despre debutul ei într-un interviu acordat „Entertainment Weekly” și a dezvăluit câteva amănunte despre personajul pe care îl va interpreta. „E foarte amuzant s-o joc pe Samantha”. Potrivit spuselor lui Katherine Heigl, Samantha pare să fie cineva care știe cum să obțină ceea ce-și dorește și nu se teme de competiție, în încercarea de a obține ce vrea. Noul personaj interpretat de Heigl a fost descris de către producătorii seriei drept. “cel mai mare aliat ori cel mai puternic duşman” al firmei de avocatură.

Acesta va fi primul rol major pentru Katherine Heigl într-un serial de televiziune important, după ce vedeta americană a părăsit serialul “Grey’s Anatomy” în urma unor presupuse dezacorduri cu echipa de producţie.

Sezonul 8 al serialului „Suits” va începe în luna iulie. Katherine Heigl a devenit foarte populară după apariția în serialul „Grey’s Anatomy”, unde a interpretat-o pe Izzy timp de 6 sezoane, între anii 2005-2010.

ARTICOLE SIMILARE

Regim gastrită | Ce alimente să mânânci și ce să eviți

Andreea Damian

Cele mai frumoase idei de cereri în căsătorie care garantează un DA hotărât

Andreea Damian

Incredibila ținută monocromatică a Rihannei la Super Bowl. A costat o avere!

Andreea Damian

RALUCA PASTRAMA ii face al doilea copil lui PEPE

Am aflat secretele siluetei de viespe a Mihaelei Rădulescu

Tabu Tabu

Russian Lips | Tendința pentru buze mai pline, fără intervenție chirurgicală

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu