Tabu
PEOPLE Slider

Katherine Heigl şi-a revenit după sarcină şi a postat pozele pe Instagram

Katherine Heigl a documentat transformarea prin care a trecut corpul său după naştere postând poze cu ea îmbrăcată în costum de baie pe Instagram.

În 2016, vedeta Grey’s Anatomy a născut un băiat – Joshua Bishop Kelley Jr. În vârstă de 39 de ani, Heigl a vrut să aibă câte o dovadă despre felul în care s-a schimbat corpul său pe reţelele sociale aşa că a pus trei poze, cum arăta imediat după ce a născut, cum arăta la câteva luni de la naştere şi cum arată azi. Vedeta a dorit să demonstreze femeilor însărcinate din întreaga lume că oricine îşi poate recâştiga corpul cu puţin efort şi fără să se înfometeze şi să atragă atenţia asupra felului în care sportul şi o dietă potrivită pot învinge depresia post-natală.

Vedeta a scris despre exeperienţa sa: „Aş fi vrut să fi avut câteva poze din perioada dintre prima şi a doua poză ca să vedeţi cât de încet a fost progresul meu dar …am fost ocupată toate lunile acelea încercând să mă acopăr.”Ultima poză a fost făcută săptămâna trecută şi a fost inspirată de dorinţa actriţei de a reveni în lumea filmului şi de a se simţi din nou puternică şi sexy.

Heigl a câştigat un premiu Emmy şi a fost nominalizată de două ori la Golden Globe. Este cunoscută mai ales din filmele romcom “27 de rochii”, “Knocked Up” şi “Adevărul gol goluţ” şi din serialul “Grey’s Anatomy.”

(sursa foto Instagram)

ARTICOLE SIMILARE

Cum și-a refăcut viața Ileana Lazariuc după divorțul de Țiriac

Tabu Tabu

Trupa Metallica lansează o carte pentru copii

Andreea Damian

Motivul pentru care japonezii fac o baie fierbinte seara. Efectele sunt nebănuite!

Andreea Damian

Antonia a pozat sexy cum nu a făcut-o niciodată

Tabu Tabu

Ce îndemanatic e Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu

Tabu Tabu

Foamea ne afectează capacitatea de a lua decizii

Andreea Damian

Scrie un comentariu