Home > Slider > Katherine Heigl şi-a revenit după sarcină şi a postat pozele pe Instagram

Katherine Heigl şi-a revenit după sarcină şi a postat pozele pe Instagram

Katherine Heigl a documentat transformarea prin care a trecut corpul său după naştere postând poze cu ea îmbrăcată în costum de baie pe Instagram.

În 2016, vedeta Grey’s Anatomy a născut un băiat – Joshua Bishop Kelley Jr. În vârstă de 39 de ani, Heigl a vrut să aibă câte o dovadă despre felul în care s-a schimbat corpul său pe reţelele sociale aşa că a pus trei poze, cum arăta imediat după ce a născut, cum arăta la câteva luni de la naştere şi cum arată azi. Vedeta a dorit să demonstreze femeilor însărcinate din întreaga lume că oricine îşi poate recâştiga corpul cu puţin efort şi fără să se înfometeze şi să atragă atenţia asupra felului în care sportul şi o dietă potrivită pot învinge depresia post-natală.

Vedeta a scris despre exeperienţa sa: „Aş fi vrut să fi avut câteva poze din perioada dintre prima şi a doua poză ca să vedeţi cât de încet a fost progresul meu dar …am fost ocupată toate lunile acelea încercând să mă acopăr.”Ultima poză a fost făcută săptămâna trecută şi a fost inspirată de dorinţa actriţei de a reveni în lumea filmului şi de a se simţi din nou puternică şi sexy.

Heigl a câştigat un premiu Emmy şi a fost nominalizată de două ori la Golden Globe. Este cunoscută mai ales din filmele romcom “27 de rochii”, “Knocked Up” şi “Adevărul gol goluţ” şi din serialul “Grey’s Anatomy.”

(sursa foto Instagram)

Articole asemanatoare
instagram
Instagram face o schimbare foarte importantă
social media
14 celebrități care nu folosesc Social Media
ovul congelat
Care sunt șansele să rămâi însărcinată dintr-un ovul congelat
S-ar putea ca dormitoarele dezordonate să facă Instagram-ul cool again

Comenteaza acest articol

Katherine Heigl şi-a revenit după sarcină şi a postat pozele pe Instagram

by Dora Constantinovici   1 min
0