Tabu
Image default
PEOPLESlider

Katherine Heigl şi-a revenit după sarcină şi a postat pozele pe Instagram

Katherine Heigl a documentat transformarea prin care a trecut corpul său după naştere postând poze cu ea îmbrăcată în costum de baie pe Instagram.

În 2016, vedeta Grey’s Anatomy a născut un băiat – Joshua Bishop Kelley Jr. În vârstă de 39 de ani, Heigl a vrut să aibă câte o dovadă despre felul în care s-a schimbat corpul său pe reţelele sociale aşa că a pus trei poze, cum arăta imediat după ce a născut, cum arăta la câteva luni de la naştere şi cum arată azi. Vedeta a dorit să demonstreze femeilor însărcinate din întreaga lume că oricine îşi poate recâştiga corpul cu puţin efort şi fără să se înfometeze şi să atragă atenţia asupra felului în care sportul şi o dietă potrivită pot învinge depresia post-natală.

Vedeta a scris despre exeperienţa sa: „Aş fi vrut să fi avut câteva poze din perioada dintre prima şi a doua poză ca să vedeţi cât de încet a fost progresul meu dar …am fost ocupată toate lunile acelea încercând să mă acopăr.”Ultima poză a fost făcută săptămâna trecută şi a fost inspirată de dorinţa actriţei de a reveni în lumea filmului şi de a se simţi din nou puternică şi sexy.

Heigl a câştigat un premiu Emmy şi a fost nominalizată de două ori la Golden Globe. Este cunoscută mai ales din filmele romcom “27 de rochii”, “Knocked Up” şi “Adevărul gol goluţ” şi din serialul “Grey’s Anatomy.”

(sursa foto Instagram)

ARTICOLE SIMILARE

Șase idei de activități pentru a te distra în munți în afară de schiat

Andreea Damian

The Guardian face topul celor 10 lucruri de făcut în Cluj-Napoca

Andreea Damian

Ileana Lazariuc, aniversare secretă în plină pandemie

Tabu Tabu

Machiaj de seară pentru Crăciun. Cum să-l faci, pas cu pas

Andreea Damian

Skoliosexualitatea | Ce este și de ce unii preferă să folosească acest termen pentru a-și descrie sexualitatea

Andreea Damian

Cum să-ți antrenezi creierul epuizat și să-ți găsești din nou concentrarea

Andreea Damian

Scrie un comentariu