Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Katie Holmes şi Jamie Foxx se pregătesc de nuntă

Actorii Katie Holmes şi Jamie Foxx s-au hotărât să-și unească destinele după o relație discretă de 5 ani. Surse din apropierea cuplului, citate de Radar Online, au dezvăluit că cei doi actori au început pregătirile pentru nunta care va avea loc la începutul anului viitor, la Paris.

Se pare că fosta soție a actorului Tom Cruise l-ar fi convins pe câștigătorul premiului Oscar s-o ia de nevastă în orașul îndrăgostiților..

„Paris este orașul în care au decis să își facă publică relația după ani de zile de ținut totul secret, iar Katie visează la o nuntă de iarnă în Orașul Luminilor. Katie l-a convins pe Jamie să se așeze la casa lui și acum sunt amândoi pregătiți să oficializeze relația”, a declarat o sursă pentru Radar Online.

Katie Holmes și Jamie Foxx au început să se vadă în secret din 2013.  Au recunoscut că au o relație anul trecut, după ce au fost fotografiaţi ţinându-se de mână pe o plajă din Malibu.

Actrița în vârstă de 39 de ani a fost căsătorită cu Tom Cruise, între anii 2006-2012, căruia i-a făcut o fetiță, Suri, de 12 ani. Jamie Foxx (50 de ani) nu a mai fost căsătorit niciodată, dar are două fiice – Corinne (născută în 1994) și Annalise (născută în 2009).

 

ARTICOLE SIMILARE

Trend alert: blazerul de inspirație androgină, cu croială overzise

Andreea Damian

Nicole Scherzinger, pe scena Cerbului de Aur de la Brașov

Andreea Damian

Cum au petrecut Lavinia și Ștefan Bănică la aniversarea fiului de un an

Tabu Tabu

Rod Stewart a construit timp de 23 de ani un oraș feroviar miniatural

realitatea

Legătura neștiută dintre Randi și Mădălina Bellariu din “Sacrificiul”

Tabu Tabu

Cum ar putea gâdilirea urechii să încetinească îmbătrânirea

Andreea Damian

Scrie un comentariu