Home > Lifestyle > Stiri > KATIE PIPER, vedeta tv desfigurata de iubit, si-a revenit spectaculos dupa transplant de celule stem! FOTO cu noua KATIE PIPER

KATIE PIPER, vedeta tv desfigurata de iubit, si-a revenit spectaculos dupa transplant de celule stem! FOTO cu noua KATIE PIPER

katie piper este acum bruneta

KATIE PIPER, o fosta prezentatoare de televiziune si model, care a fost orbita si desfigurata in urma unei atac cu acid, si-a recapatat vederea gratie unui transplant cu celule stem.

In 2008, KATIE PIPER a suferit arsuri de gradul trei si si-a pierdut vederea la ochiul stang atunci cand iubitul ei, Daniel Lynch, a platit un tanar sa-i arunce acesteia cu acid pe fata.

De atunci, fosta vedeta de televiziune a suferit sute de operatii plastice, inclusiv grefe de piele pentru a-i reface tesuturile din jurul ochilor.

Aceasta a fost nevoita sa poarte o masca pe fata 23 de ore pe zi care ii intindea tesuturile cicatrizate.

Insa, acum, KATIE PIPER si-a redobandit vederea datorita unei operatii dificile, in care i s-au transplantat particule de cornee de la un donator anonim dar si dintr-o membrana amniotica.

“Dupa trei saptamani, am inceput sa vad rezultatele. Cicatricile mi s-au estompat, dar vederea credeam ca n-o voi  mai recapata niciodata. Acum, ma simt ca o invingatoare”, a declarat Katie Piper, vedeta desfigurata de iubit, care acum este bruneta si mai atragatoare ca oricand.

Iat-o pe noua si seducatoarea KATIE PIPER!

Articole asemanatoare
melodia
Melodia care te calmează înainte de o operație la fel de mult precum un medicament
Un student german a scăpat de un urs care l-a atacat în România după ce l-a lovit în față
Un RECHIN a atacat directorul unui muzeu chiar la locul de muncă
Ceaiul care îți distruge dinții. Îl consumi adesea la birou

Comenteaza acest articol

KATIE PIPER, vedeta tv desfigurata de iubit, si-a revenit spectaculos dupa transplant de celule stem! FOTO cu noua KATIE PIPER

by   1 min
0