Tabu
lifestyle

Katy Perry a egalat recordul lui Michael Jackson

Katy Perry a reuşit să egaleze unul dintre recordurile lui Michael Jackson şi anume acela de a avea cinci piese de pe acelaşi album pe primul loc US în Billboard Hot 100. Ultimul ei single, “Last Friday Night (T.G.I.F)” a ajuns pe prima poziţie a clasamentului la fel cum s-a întâmplat şi cu “California Gurls”, “Teenage Dream”, “Firework” şi “E.T.”. Toate piesele sunt incluse pe albumul “Teenage Dream”.

Katy a fost extrem de încântată de această performanţă şi a postat următorul anunţ pe Twitter: “Ce fel de a te trezi! Sunt mândră să vă anunţ că “Last Friday Night” a ajuns pe locul 1, iar eu am făcut istorie!”.

Până acum doar Michael Jackson a reuşit să mai ajungă pe locul 1 cu cinci piese de pe acelaşi album. Regele muzicii pop a fost pe prima poziţie în US Billboard Hot 100 în 1987 şi 1988 cu “I Just Can’t Stop Loving You”, “Bad”, “The Way You Make Me Feel”, “Man in the Mirror” şi “Dirty Diana”, toate incluse pe albumul “Bad”.

ARTICOLE SIMILARE

Christina Aguilera s-a îmbătat și s-a făcut de râs la o petrecere privată

realitatea

John Travolta a vrut sa-si regizeze propriul sex tape

“Homosexualii sunt bolnavi!” – CINE este politicianul roman care face afirmatia?

Gina Pistol – s-a crezut cândva rățușca cea urâtă

realitatea

Botezul copilului lui Adi Sînă şi al Ancăi Serea! CUM il cheama si ce a facut ANTONIA!

Starbuck și trend-ul inseminării artificiale la Hollywood

1 comentariu

Athina-Aurelia Costea ( Brasov )-o inima daruita LUI MICHAEL 21 September 2011 at 18:24

PE NAIBA , pe ,,urmele LUI” !! FALS !! AIUREA, PROSTII !! Pe urmele INGERULUI MICHAEL NU va pasi NIMENI, fiindca EL a fost si va ramane UNICUL, IREPETABILUL, asa ca lasati-va de bancuri din astea !!! Toate vrabiile, mai ales cele de azi, malai viseaza

Răspunde

Scrie un comentariu