Home > Agenda > Katy Perry a egalat recordul lui Michael Jackson

Katy Perry a egalat recordul lui Michael Jackson

Katy Perry a reuşit să egaleze unul dintre recordurile lui Michael Jackson şi anume acela de a avea cinci piese de pe acelaşi album pe primul loc US în Billboard Hot 100. Ultimul ei single, “Last Friday Night (T.G.I.F)” a ajuns pe prima poziţie a clasamentului la fel cum s-a întâmplat şi cu “California Gurls”, “Teenage Dream”, “Firework” şi “E.T.”. Toate piesele sunt incluse pe albumul “Teenage Dream”.

Katy a fost extrem de încântată de această performanţă şi a postat următorul anunţ pe Twitter: “Ce fel de a te trezi! Sunt mândră să vă anunţ că “Last Friday Night” a ajuns pe locul 1, iar eu am făcut istorie!”.

Până acum doar Michael Jackson a reuşit să mai ajungă pe locul 1 cu cinci piese de pe acelaşi album. Regele muzicii pop a fost pe prima poziţie în US Billboard Hot 100 în 1987 şi 1988 cu “I Just Can’t Stop Loving You”, “Bad”, “The Way You Make Me Feel”, “Man in the Mirror” şi “Dirty Diana”, toate incluse pe albumul “Bad”.

Articole asemanatoare
Lady GaGa este cea mai căutată femeie de pe internet
Danemarca, record la cel mai lung catwalk din lume
Un nou record în Guiness Book: o pereche de blue jeans de 43 de metri

1 Response

  1. Athina-Aurelia Costea ( Brasov )-o inima daruita LUI MICHAEL

    PE NAIBA , pe ,,urmele LUI” !! FALS !! AIUREA, PROSTII !! Pe urmele INGERULUI MICHAEL NU va pasi NIMENI, fiindca EL a fost si va ramane UNICUL, IREPETABILUL, asa ca lasati-va de bancuri din astea !!! Toate vrabiile, mai ales cele de azi, malai viseaza

Comenteaza acest articol

Katy Perry a egalat recordul lui Michael Jackson

by realitatea   1 min
1