Tabu
Image default
PEOPLESlider

Katy Perry este însărcinată cu primul ei copil

Katy Perry este însărcinată! Cântăreața a dezvăluit că așteaptă primul ei copil în videoclipul noii sale piese, „Never Worn White”, lansat joi.

Copilul va fi primul pentru Perry cu logodnicul ei, actorul Orlando Bloom. Starul din Lord of the Rings, în vârstă de 43 de ani, mai are un fiu, Flynn, în vârstă de 9 ani, cu fosta sa soție, fotomodelul australian Miranda Kerr.

Piesa este despre temerile de angajament ale lui Katy Perry, dar ]n același timp cântă despre cât de pregătită este pentru o viață fericită alături de o persoană. Videoclipul piesei s-a încheie cu imagini în care vedeta, îmbrăcată într-o rochie albă, își mângâie burtica de gravidă. La un moment dat Katy se întoarce, dezvăluind cât de avansată este sarcina sa.

După ce videoclipul a avut premiera pe Youtube, artista distinsă cu Grammy a confirmat sarcina pe Instagram Live, spunând că este „probabil cel mai mare secret” pe care ea „l-a ținut vreodată”. Katy Perry va naște undeva prin vară. „Se vor întâmpla multe lucruri la vară, nu numai că voi naște”, a spus ea, dând de înțeles că va lansa și un nou album.

 

View this post on Instagram

 

Let’s just say it’s gonna be a jam packed summer… 🎶♥️🙂 #NeverWornWhite is out now

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Balada „Never Worn White” a fost scrisă cu Johan Carlsson, John Ryan şi Jacob Kasher Hindlin (J Kash). A fost produsă de Carlsson, iar videoclipul regizat de J.A.C.K., duo francez care a mai realizat astfel de producţii pentru Madonna şi Christine and the Queens.

Katy Perry, pe numele real Katherine Hudson, și Orlando Bloom formează un cuplu de patru ani de zile, iar după mai multe despărțiri și împăcări au decis să facă pasul cel mare și să meargă la altar. Orlando a cerut-o în căsătorie pe Katy Perry de Ziua Îndrăgostiților, în februarie 2019, și i-a dăruit un inel cu diamant, în valoare de circa 5 milioane de dolari. Artista a mai fost căsătorită cu Russell Brand timp de doi ani din 2010 până în 2012, iar Orlando a mai fost căsătorit cu fotomodelul  Victoria’s Secret, Miranda Kerr. Cei doi au avut o relație de șase ani  și o căsnicie de trei ani, care s-a încheiat în 2013.

ARTICOLE SIMILARE

20 de alimente care sunt mult mai sănătoase atunci când sunt consumate împreună

Andreea Damian

Rochia purtată de Amy Winehouse la ultimul concert, vândută la un preț amețitor

Andreea Damian

Mici detalii care fac și cea mai elegantă ținută să pară lipsită de gust

Andreea Damian

Acest test simplu ar putea confirma că ai fost infectat cu coronavirus

Andreea Damian

Jane Seymour: „Nu orice designer este dispus să îmbrace pe cineva de vârsta mea”

realitatea

Măștile fashion nu protejează contra infectării!

Andreea Damian

Scrie un comentariu