Home > Agenda > stiri > Katy Perry : “La 30 de ani te recuperezi din ce in ce mai greu!”

Katy Perry : “La 30 de ani te recuperezi din ce in ce mai greu!”

Katy Perry a declarat recent ca o data ce atingi varsta de 30 de ani…te recuperezi din ce in ce mai greu! Cantareata a recunoscut ca este nevoita sa faca sedinte de acupunctura de doua ori pe saptamana din cauza problemelor pe care le are la genunchi. Cele peste 100 de concerte in doar 7 luni precum si show-ul incendiar de la Super Bowl si-au spus cuvantul asupra sanatatii brunetei.

Varsta de 30 ani se manifesta asupra lui Katy nu doar prin probleme de santate ci si prin rezistenta scazuta la alcool. “Nu mai pot sa beau mult. Obisnuiam sa beau mult mai mult cand eram tanara. Corpul si mintea mea nu mai pot face fata alcoolului. O data ce atingi 30 de ani, te recuperezi din ce in ce mai greu!”

Dar, chiar daca sanatatea pare sa ii joace anumite feste, Katy nu se opreste din a avea o cariera de succes. In prezent, aceasta filmeaza continuarea documentarului sau, “Part of me”, si va aparea pe coperta revistei Elle din Statele Unite ale Americii. Perry a postat coperta pe contul ei de Instagram, purtand o creatie Giambattista Valli si o pereche de cercei Chanel.  Dupa cum ne-a obisnuit, vedeta este o aparitie care incanta privirea, cei 30 de ani ai sai neafectandu-i frumusetea!

Articole asemanatoare
alcool
A renunţat definitiv la alcool și a slăbit 30 kg. Diferențele sunt uriașe
alcool
Obiceiul care îți scurtează viața cu 30 de minute
dietă
Ești la dietă? Iată 6 băuturi pe care le poți comanda când ieși în oraș
10 lucruri pe care orice femeie pana in 30 de ani ar trebui sa le bifeze!

Loading...

Comenteaza acest articol

Katy Perry : “La 30 de ani te recuperezi din ce in ce mai greu!”

by realitatea   1 min
0