Home > Slider > Keira Knightley: Oboseala cronică m-a ajutat să devin o actriță mai bună

Keira Knightley: Oboseala cronică m-a ajutat să devin o actriță mai bună

Keira Knightley

Pe Keira Knightley o putem vedea din 15 martie în drama The Aftermath. Cu această ocazie, actrița britanică a oferit un interviu despre familie și carieră.

Knightley, de 33 de ani, își amintește că la scurt timp după ce a născut-o pe Edie, acum de 3 anișori, în 2015, a început să lucreze la filmul World War II cu Alexander Skarsgard. Vedeta a dezvăluit că din cauza nopților nedormite, mergea la filmări foarte obosită.

„Cel mai ciudat lucru atunci când joci este că privarea de somn te face mai emotivă”, a declarat Keira Knightley pentru Entertainment Tonight. „Poți plânge mai ușor. Te simți de parcă ai vrea să plângi mereu, deci m-am descurcat cu asta, este minunat. Mulțumesc, copilă”, a adăugat actrița.

Apoi a râs: „Pungile de sub ochi sunt ceva mai mari dar în afară de asta, plânsul e bun”.

Actriţa a dezvăluit într-un interviu că a avut probleme psihice la vârsta de 22 de ani şi că a fost diagnosticată cu sindrom de stres post-traumatic (PTSD) atunci când a început să devină celebră. De aceea, a fost nevoită să îşi ia un an de pauză după ce a jucat în filmele „Pirates of the Caribbean” şi „Love Actually”. Ea a povestit că lipsa ei de formare profesională a făcut-o să se concentreze pe negativism. „Practic mă simţeam fără valoare”.

Situaţia a continuat chiar şi după ce a primit nominalizarea la Oscar pentru „cea mai bună actriţă” pentru performanţa din Mândrie și prejudecată, în 2006. Tot în 2006, actriţa a fost votată cea mai sexy femeie din lume şi a semnat un contract cu Chanel.

În 2007, Knightley a jucat împreună cu James McAvoy în filmul „Remuşcare”, pelicula primind şase nominalizări la premiile Oscar.

 

 

Articole asemanatoare
Colette este cel mai recent film despre cum bărbații și-au asumat pe nedrept munca femeilor
Keira Knightley îi interzice fiicei sale să urmărească filme Disney care nu sunt feministe
Keira Knightley
Keira Knightley o critică dur pe Kate Middleton pentru că afișează o imagine falsă despre naștere
KEIRA KNIGHTLEY s-a maritat …discret!

Comenteaza acest articol

Keira Knightley: Oboseala cronică m-a ajutat să devin o actriță mai bună

by Andreea Damian   1 min
0