Tabu
PEOPLESlider

Keith Urban cântă despre viața sexuală dintre el și Nicole Kidman

Actrița Nicole Kidman e „o bestie în pat”. Cel puțin așa susțin versurile piesei „Gemini”, lansată de soțul ei, cântărețul de muzică country, Keith Urban, luna trecută.

Destul de rezervat când vine vorba de viața lor privată, artistul american a dezvăluit detalii picante din intimitatea lor într-un cântec care are un text „super-fierbinte”, potrivit Daily Mail. Solistul a admis că piesa, inclusă pe albumul Grafiiti U, este un cântec despre soția lui.

Se pare că, potrivit versurilor, lucrurile merg extraordinar de bine în dormitor, în ciuda faptului că au existat voci la Hollywood care anunțau divorțul lui Nicole Kidman, după 12 ani de mariaj. Nicole Kidman și Keith Urban au o relație de invidiat și chiar și după mai bine de un deceniu de căsnicie reușesc să mențină vie flacăra pasiunii. Single-ul un cântec despre viața sexuală pe care cântărețul o are cu actrița în vârstă de 50 de ani.

Versurile piesei includ și o confesiune: „She’s a maniac in the bed but a brainiac in the head”. (Ea este un maniac în pat, însă un brainiac în cap – n.red.). Iar dezvăluirile nu se opresc aici. Keith Urban mai cântă despre Nicole Kidman, spunând că „te va trezi în mijlocul nopții pentru a face dragoste”.

Au existat cârcotași care au criticat vehement piesa din cauza versurile prea explicite. Într-un interviu acordat recent publicației Daily Telegraph, Keith Urban a vorbit despre această piesă care deja urcă în topurile muzicale. „Este doar un cântec simplu, amuzant, extrem de sexy, despre soția mea”, a mărturisit cântărețul. „În urmă cu ceva timp nu m-aș fi simțit confortabil spunând aceste lucruri. Dacă așa simt despre ea, care este problema?”

Nicole Kidman și Keith Urban s-au căsătorit în 2006, la cinci ani de la divorțul actriței de renumitul actor Tom Cruise. Cei doi s-au cunoscut la G’Day LA, un eveniment care onorează australienii, în ianuarie 2015. Kidman are două fetițe cu Urban, Sunday Rose, de 9 ani, și Faith Margaret, de 7 ani, și o fată și un băiat cu Tom Cruise.

 

ARTICOLE SIMILARE

Red Hot Chili Peppers a cântat literalmente monumental în Egipt

realitatea

Noua funcţie a Google Maps va afişa câte cazuri de Covid-19 sunt într-o anumită regiune

Tabu Tabu

Câți bani a primit Antonia pentru a lua masa cu doi milionari necunoscuți 

Andreea Damian

Zodiile care au cele mai puține șanse să se căsătorească

Andreea Damian

Topmodelul Bar Refaeli, cu ochii după prințul William

Andreea Damian

Decizia finală a procurorilor din SUA, în privința lui Alec Baldwin. Ce se întâmplă cu actorul american

Andreea Damian

Scrie un comentariu