Home > Slider > Keith Urban cântă despre viața sexuală dintre el și Nicole Kidman

Keith Urban cântă despre viața sexuală dintre el și Nicole Kidman

Keith Urban

Actrița Nicole Kidman e „o bestie în pat”. Cel puțin așa susțin versurile piesei „Gemini”, lansată de soțul ei, cântărețul de muzică country, Keith Urban, luna trecută.

Destul de rezervat când vine vorba de viața lor privată, artistul american a dezvăluit detalii picante din intimitatea lor într-un cântec care are un text „super-fierbinte”, potrivit Daily Mail. Solistul a admis că piesa, inclusă pe albumul Grafiiti U, este un cântec despre soția lui.

Se pare că, potrivit versurilor, lucrurile merg extraordinar de bine în dormitor, în ciuda faptului că au existat voci la Hollywood care anunțau divorțul lui Nicole Kidman, după 12 ani de mariaj. Nicole Kidman și Keith Urban au o relație de invidiat și chiar și după mai bine de un deceniu de căsnicie reușesc să mențină vie flacăra pasiunii. Single-ul un cântec despre viața sexuală pe care cântărețul o are cu actrița în vârstă de 50 de ani.

Versurile piesei includ și o confesiune: „She’s a maniac in the bed but a brainiac in the head”. (Ea este un maniac în pat, însă un brainiac în cap – n.red.). Iar dezvăluirile nu se opresc aici. Keith Urban mai cântă despre Nicole Kidman, spunând că „te va trezi în mijlocul nopții pentru a face dragoste”.

Au existat cârcotași care au criticat vehement piesa din cauza versurile prea explicite. Într-un interviu acordat recent publicației Daily Telegraph, Keith Urban a vorbit despre această piesă care deja urcă în topurile muzicale. „Este doar un cântec simplu, amuzant, extrem de sexy, despre soția mea”, a mărturisit cântărețul. „În urmă cu ceva timp nu m-aș fi simțit confortabil spunând aceste lucruri. Dacă așa simt despre ea, care este problema?”

Nicole Kidman și Keith Urban s-au căsătorit în 2006, la cinci ani de la divorțul actriței de renumitul actor Tom Cruise. Cei doi s-au cunoscut la G’Day LA, un eveniment care onorează australienii, în ianuarie 2015. Kidman are două fetițe cu Urban, Sunday Rose, de 9 ani, și Faith Margaret, de 7 ani, și o fată și un băiat cu Tom Cruise.

 

Articole asemanatoare
nicole kidman
Nicole Kidman vrea să mai adopte un copil
Nicole Kidman
Fiicele lui Nicole Kidman i-au găsit o poreclă haioasă după ce au văzut-o într-un film
nicole kidman
Decizie șocantă: o mare actriță de la Hollywood, atrasă de viața de mănăstire
nicole kidman
Nicole Kidman face dezvăluiri intime despre mariajul cu Tom Cruise

Comenteaza acest articol

Keith Urban cântă despre viața sexuală dintre el și Nicole Kidman

by Andreea Damian   1 min
0