Tabu
Image default
PEOPLESlider

Kelly Clarkson o va înlocui pe Ellen DeGeneres

Cântăreața și prezentatoarea de talk-show-uri Kelly Clarkson va ocupa locul lui Ellen DeGeneres din grila de programe a NBC, a confirmat rețeaua americană de televiziune.

La începutul acestei luni, DeGeneres a anunțat că talk show-ul său – Ellen DeGeneres Show – se va încheia în 2022, după 19 sezoane. Prezentatoarea a spus că pleacă pentru că emisiunea ei „nu mai este o provocare”. NBC a declarat că emisiunea Kelly Clarkson Show – aflată acum la al doilea sezon – va înlocui programul lui DeGeneres din toamna anului 2022.

Tracie Wilson, vicepreședintele executiv al NBC Universal Syndication Studios, a declarat: „Kelly și întreaga noastră echipă de producție și-au pus inima, intenția și pasiunea incredibilă în realizarea unui spectacol care rezonează cu oameni de toate vârstele, culturile și mediile.” „Lucrăm la câteva planuri mari pentru sezonul trei și așteptăm cu nerăbdare să devenim primul show în timpul zilei pentru anii următori”.

Kelly Clarkson, în vârstă de 39 de ani, a câștigat primul sezon al American Idol în 2002 și a continuat să aibă hit-uri cu piese precum Stronger, Miss Independent și Since U Been Gone. Recent, ea a lansat The Kelly Clarkson Show, un program de o oră care prezintă oaspeți celebri. Programul a debutat cu ratinguri puternice în 2019.

Ellen DeGeneres, în vârstă de 63 de ani, a dezvăluit la începutul acestei luni că a renunță la celebra ei emisiune. Plecarea ei vine în urma acuzațiilor unor membri ai personalului că ar exista un mediu toxic la locul de muncă. Trei producători importanți ai emisiunii și-au pierdut locurile de muncă.

ARTICOLE SIMILARE

Top 7 fotbalisti tatuati de la Euro 2016

realitatea

Se pregătește un nou film despre trupa Spice Girls. Și va fi animat!

Andreea Damian

Femeile sunt date la o parte din locurile de muncă de către roboți și automatizare

realitatea

Topul celor mai frumoase zodii – și cea mai atractivă caracteristică a fiecăreia

Andreea Damian

Kim Kardashian, gestul de excepție care i-a adus aprecierea din partea tuturor

Andreea Damian

Totul despre vaccinul antiCovid-19 care a ajuns în România. Ce conține și care sunt reacțiile adverse

Andreea Damian

Scrie un comentariu