Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Kelly Clarkson o va înlocui pe Ellen DeGeneres

Cântăreața și prezentatoarea de talk-show-uri Kelly Clarkson va ocupa locul lui Ellen DeGeneres din grila de programe a NBC, a confirmat rețeaua americană de televiziune.

La începutul acestei luni, DeGeneres a anunțat că talk show-ul său – Ellen DeGeneres Show – se va încheia în 2022, după 19 sezoane. Prezentatoarea a spus că pleacă pentru că emisiunea ei „nu mai este o provocare”. NBC a declarat că emisiunea Kelly Clarkson Show – aflată acum la al doilea sezon – va înlocui programul lui DeGeneres din toamna anului 2022.

Tracie Wilson, vicepreședintele executiv al NBC Universal Syndication Studios, a declarat: „Kelly și întreaga noastră echipă de producție și-au pus inima, intenția și pasiunea incredibilă în realizarea unui spectacol care rezonează cu oameni de toate vârstele, culturile și mediile.” „Lucrăm la câteva planuri mari pentru sezonul trei și așteptăm cu nerăbdare să devenim primul show în timpul zilei pentru anii următori”.

Kelly Clarkson, în vârstă de 39 de ani, a câștigat primul sezon al American Idol în 2002 și a continuat să aibă hit-uri cu piese precum Stronger, Miss Independent și Since U Been Gone. Recent, ea a lansat The Kelly Clarkson Show, un program de o oră care prezintă oaspeți celebri. Programul a debutat cu ratinguri puternice în 2019.

Ellen DeGeneres, în vârstă de 63 de ani, a dezvăluit la începutul acestei luni că a renunță la celebra ei emisiune. Plecarea ei vine în urma acuzațiilor unor membri ai personalului că ar exista un mediu toxic la locul de muncă. Trei producători importanți ai emisiunii și-au pierdut locurile de muncă.

ARTICOLE SIMILARE

Și-a pus sau nu Madonna implanturi în posterior? Vedeta răspunde speculațiilor

Andreea Damian

Cum a petrecut Andreea Bălan de ziua fiicei cele mari

Tabu Tabu

Mâncați mai sănătos și veți salva planeta, spun experții ONU

Andreea Damian

Moda pe caniculă. Cum să nu mergem la birou

Andreea Damian

Meghan Markle a părăsit serialul „Suits”. Ultimele imagini cu actrița pe micul ecran

Andreea Damian

Prințul Harry, pus la dietă de Meghan Markle, înainte de nuntă

Andreea Damian

Scrie un comentariu