Home > Agenda > KEO e “Liber” pentru Best Rock la Romanian Music Awards 2011

KEO e “Liber” pentru Best Rock la Romanian Music Awards 2011

KEO este nominalizat pentru BEST ROCK la Romanian Music Awards 2011. Artistul care se afla in plin turneu national (Mix Music Evolution) se declara foarte bucuros de aceasta veste si promite multe surprize fanilor sai.

Dupa ce a adunat peste 2 milioane de ascultari pe YouTube, single-ul Liber lansat de KEO in toamna anului trecut a devenit una dintre cele mai apreciate piese pop-rock ale anului primind o nominalizare la cel mai important eveniment muzical al anului: RMA.

KEO: “Nominalizarea pentru Best Rock este o onoare si voi relansa campania Music For My Fans in semn de multumire pentru cei care imi asculta piesele si ma sustin. Keep on rockin’! ”

Artistul a cantat zilele trecute pe scena Liberty Parade in fata a peste 80.000 de oameni. KEO a interpretat imnul evenimentului “Everybody Party” (vs VB) si a fost incantat de energia de pe plaja din Mamaia.

In cinstea celor doua evenimente importante din ultima vreme! KEO urmeaza sa lanseze un remix ROCK al  imnului Liberty Parade. Acesta va fi postat prima oara pe pagina de Facebook: www.facebook.com/keomusic

Il puteti vota pe Keo aici.

Articole asemanatoare
andreea-balan
Andreea Bălan în război cu Misty, partenera lui Keo, fostul ei iubit!
Idei de amenajare pentru o vara relaxanta
Socant! ANDREEA BALAN: De ce a vrut sa se sinucida!
ANDREEA BALAN, Keo, americanu’ si vila din Pipera / In patul lui si pe muzica lui!

Comenteaza acest articol

KEO e “Liber” pentru Best Rock la Romanian Music Awards 2011

by realitatea   1 min
0