Tabu
lifestyle

KEO e “Liber” pentru Best Rock la Romanian Music Awards 2011

KEO este nominalizat pentru BEST ROCK la Romanian Music Awards 2011. Artistul care se afla in plin turneu national (Mix Music Evolution) se declara foarte bucuros de aceasta veste si promite multe surprize fanilor sai.

Dupa ce a adunat peste 2 milioane de ascultari pe YouTube, single-ul Liber lansat de KEO in toamna anului trecut a devenit una dintre cele mai apreciate piese pop-rock ale anului primind o nominalizare la cel mai important eveniment muzical al anului: RMA.

KEO: “Nominalizarea pentru Best Rock este o onoare si voi relansa campania Music For My Fans in semn de multumire pentru cei care imi asculta piesele si ma sustin. Keep on rockin’! ”

Artistul a cantat zilele trecute pe scena Liberty Parade in fata a peste 80.000 de oameni. KEO a interpretat imnul evenimentului “Everybody Party” (vs VB) si a fost incantat de energia de pe plaja din Mamaia.

In cinstea celor doua evenimente importante din ultima vreme! KEO urmeaza sa lanseze un remix ROCK al  imnului Liberty Parade. Acesta va fi postat prima oara pe pagina de Facebook: www.facebook.com/keomusic

Il puteti vota pe Keo aici.

ARTICOLE SIMILARE

10 lucruri pe care nu le știați despre Madonna

realitatea

Amy Winehouse, din nou sub tratament medical

realitatea

Lopez “așa da-, Zellweger “mai bine nu-

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Reese Witherspoon, agresată “flatulent” de un elefant

realitatea

Secretul uimitor din spatele acestei femei. De ce e unica in lume?

Scrie un comentariu