Tabu
Image default
lifestyle

KEO e “Liber” pentru Best Rock la Romanian Music Awards 2011

KEO este nominalizat pentru BEST ROCK la Romanian Music Awards 2011. Artistul care se afla in plin turneu national (Mix Music Evolution) se declara foarte bucuros de aceasta veste si promite multe surprize fanilor sai.

Dupa ce a adunat peste 2 milioane de ascultari pe YouTube, single-ul Liber lansat de KEO in toamna anului trecut a devenit una dintre cele mai apreciate piese pop-rock ale anului primind o nominalizare la cel mai important eveniment muzical al anului: RMA.

KEO: “Nominalizarea pentru Best Rock este o onoare si voi relansa campania Music For My Fans in semn de multumire pentru cei care imi asculta piesele si ma sustin. Keep on rockin’! ”

Artistul a cantat zilele trecute pe scena Liberty Parade in fata a peste 80.000 de oameni. KEO a interpretat imnul evenimentului “Everybody Party” (vs VB) si a fost incantat de energia de pe plaja din Mamaia.

In cinstea celor doua evenimente importante din ultima vreme! KEO urmeaza sa lanseze un remix ROCK al  imnului Liberty Parade. Acesta va fi postat prima oara pe pagina de Facebook: www.facebook.com/keomusic

Il puteti vota pe Keo aici.

ARTICOLE SIMILARE

Harper-™s Bazaar, ediția de septembrie, tribut lui Michael Jackson

realitatea

EL PAPEL DE LA FOTOGRAFIA la MNAC

realitatea

TOP 10 tătici sexy de la Hollywood

realitatea

Lady GaGa: Prezervativele sunt cele mai tari accesorii!

realitatea

Parintii nu mai stiu ce sa faca: PRO sau CONTRA vaccinare?

HEIDI KLUM – superba goala la 38 ani! Ce a pierdut SEAL! Galerie FOTO

Scrie un comentariu