Tabu
PEOPLE Slider

Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală. Cum a pledat actorul

kevin spacey

Kevin Spacey a fost pus sub acuzare, luni, în procesul în care este acuzat de agresiune sexuală împotriva unui tânăr de 18 ani, într-un bar din Nantucket în 2016. Actorul a pledat nevinovat în fața judecătorilor, care l-ar putea trimite cinci ani după gratii.

Singura cerere a procurorilor a fost ca vedeta să nu se apropie de presupusa victimă numită în plângerea judecătorească și să nu ia contact nici cu familia acesteia. Actorul, care a apărut însoțit de avocații săi, a încuviințat dând din cap atunci când i s-a recomandat să nu ia legătura cu victima.

Următoarea audiere a fost stabilită pentru 4 martie, iaractorul nu va mai fi obligat să apară în fața Curții. Va trebui însă să fie disponibil pentru a fi contactat telefonic. Anterior, un avocat al lui Spacey a solicitat judecătorului să permită ca audierea să aibă loc în lipsa inculpatului, însă această cerere a fost refuzată.

Vedeta din „House of Cards” nu a vorbit în timpul audierii de la instanţă, unde se aflau jurnalişti şi alte persoane. El a fost eliberat fără să fie nevoit să plătească cauțiune după o audiere de 10 minute.

Atât la intrarea cât şi la ieşirea din sala de judecată, aflată pe insula Nantucket, din statul Massachusetts, Spacey şi-a făcut cu greu loc printre jurnaliştii adunaţi la faţa locului. Următorul termen în acest proces este stabilit pe 4 martie, potrivit BBC.

Kevin Spacey este acuzat de indecență, molestare și lovire, pentru care riscă o pedeapsă de până la cinci ani închisoare și înregistrarea ca agresor sexual.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cele 8 lucruri pe care milenarii ar trebui să le facă în 2019

Andreea Damian

Cea mai bună actriţă, Frances McDormand, discurs emoţionant la Oscar

Dora Constantinovici

Albumul Mezzanine al trupei Massive Attack va fi încorporat în molecula ADN

Dora Constantinovici

Nu astepta sa treaca sarbatorile! Apuca-te de sala acum!

realitatea

Fotografie subacvatica – Frig

realitatea

Românca Adina Pintilie a câștigat Ursul de Aur cu filmul „Nu mă atinge-mă”

Andreea Damian

Scrie un comentariu