Home > Agenda > KICK-ASS 2: o nouă poveste cu Jim Carrey!

KICK-ASS 2: o nouă poveste cu Jim Carrey!

După succesul imens avut în 2010, Kick-Ass revine pe marile ecrane cu cel de-al doilea film al seriei Kick-Ass 2.

Când i-am văzut ultima dată pe asasina junioare Hit Girl (Chloë Grace Moretz) şi pe tânărul justiţiar Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson), cei doi încercau să ducă o viaţă normală de adolescenţi, ca Mindy şi Dave. Pentru că se apropia absolvirea şi cei doi nu prea ştiau încotro s-o apuce, Dave se hotărăşte să înfiinţeze prima echipă de supereroi a lumii împreună cu Mindy. Din nefericire, pentru că Mindy e prinsă că acţionează ca Hit Girl, este nevoită să se retragă, ceea ce o aruncă, spre oroarea ei, în lumea înfricoşătoare a colegelor ei de liceu. Nemaiavând pe nimei alături, Dave îşi uneşte forţele cu echipa Justiţie Eternă, condusă de un fost mafiot pocăit, pe nume colonelul Stars and Stripes (Jim Carrey).

Chiar când eroii amatori încep să se facă remarcaţi pe stradă, cel mai mare ticălos din lume, The Motherfucker (Christopher Mintz-Plasse), îşi adună propria gaşcă de superdiabolici şi ticluieşte un plan ca să-i facă pe Kick-Ass şi pe Hit Girl să plătească pentru ce i-au făcut tatălui său.

Aşadar, nu vă faceţi planuri în ziua de vineri 16 august 2013, pentru că te invitam să vizionezi în premieră filmului Kick-Ass 2.

Articole asemanatoare
masca
Masca ar putea avea o continuare, cu un personaj feminin în rolul principal
Jennifer Aniston
O comedie cu Jennifer Aniston și Adam Sandler a doborât recordul de cel mai vizionat film pe Netflix
Comedy Central Extra, Paramount Movie Channel si Nickelodeon disponibile la Telekom!
Cum este sa fii adult si sa locuiesti in continuare cu parintii? Afla in noul serial de comedie difuzat la Comedy Central Extra: The Millers

Comenteaza acest articol

KICK-ASS 2: o nouă poveste cu Jim Carrey!

by   1 min
0