Home > Agenda > stiri > Kiefer Sutherland, beat și dat afară dintr-un club

Kiefer Sutherland, beat și dat afară dintr-un club

Kiefer Sutherland a comis-o din nou. Aflat la Londra, actorul și-a dat seama că are chef de distracție și a început să bea alături de câțiva prieteni chiar în barul hotelului în care era cazat. Când atmosfera a devenit suficient de veselă, Kiefer s-a hotărât să continue petrecerea într-unul din cele mai cunoscute cluburi de dans exotic din capitala Marii Britanii, Stringfellows.

Odată ajuns în club, Sutherland a cotinuat să consume alcool și la un moment dat nu s-a mai putut controla. Martorii spun că actorul începuse să danseze haotic și să vorbească numai prostii după care și-a dat cămașa jos. Asta nu i-a fost de ajuns, el s-a certat cu cei care asigurau paza clubului în momentul în care a fost rugat politicos să plece. Cum Kiefer a refuzat, aceștia l-au dat, pur și simplu, afară. Actorul a căzut și a făcut scandal în fața clubului, după care s-a urcat într-o mașină care l-a dus înapoi la hotel.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Kiefer Sutherland, beat și dat afară dintr-un club

by realitatea   1 min
0