Tabu
PEOPLE

Kiki și Cristi, foști colegi de reality show, au devenit iubiți

kiki si cristi dumitrache

De curând s-a format un nou cuplu de foști colegi și concurenți la un reality-show celebru în toată lumea. Este vorba de foștii concurenți Cristian Dumitrache şi Kiki sau Cristina Constantinescu care au decis să fie împreună în ciuda diferenței de vârstă inte cei doi de 12 ani.
Până când se vot realiza noi sezoane al reality-show-urilor sportive fanii competiţiilor de supravieţuire savurează poveştile de dragoste dintre foştii concurenţi. Cristi Dumitrache (21 de ani) şi Kiki sau Cristina Constantinescu (33 de ani) se iubesc și se alintă reciproc – Obrăjor și Pișcotel. Pișcoțel e Kiki, Obrăjor e Cristi. Cei doi au dezvotat o conexiune specială încă de când au plecat din România ca rezerve în Dominicană. De atunci s-au admirat și s-au întâlnit ocazional la diverse evenimente dar și la clinica Skinmed, unde merg amândoi săptămânal pentru a-și îngriji sănătatea și frumusețea.

La Gatto Lounge, acolo unde s-au văzukiki si cristit cu gașca și apoi singuri, și-au mărturisit ceea ce simt unul pentru celălalt, amândoi fiind liberi de alte relații în acest moment. “E prea devreme să mă pronunț, însă trebuie să recunosc că simt ceva special pentru Cristi. Am avut mari rezerve din cauza unor preconcepții… prima pe listă fiind diferența de vârstă dintre noi. Însă avnd posibilitatea să-l cunosc mai bine, a realizat că vârstă biologică nu e atât de relevantă când la baza exista încredere și sentimente puternice. Nu știu ce va fi, mă bucur doar de ceea ce este în prezent…;-)”, a declarat Kiki. “Pentru Kiki am avut admirație încă din prima clipă în care am cunoscut-o. Am avut timp să ne descoperim în Dominicană, da mai ales după ce ne-am întors în țară. Totul a venit firesc, ne-am tot revăzut și am realizat că ne leagă mai mult decât amintirile de la Exatlon. Pișcoțel e foarte naturală, îmi place ambiția ei, dar mai ales faptul că radem mult împreună”, a spus și Cristi. Amândoi visează să se întoarcă în Republica Dominicană, fie că și concurenți la diverse reality-showuri, dacă va fi posibil așa ceva, cât și că turiști.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna aproape și-a scăpat telefonul din mână când a văzut cum arată noua ei sosie

Andreea Damian

Ținuta spectaculoasă cu care Kate Middleton a furat toate privirile la Premiile BAFTA

Andreea Damian

Care e povestea numelui lui Theo Rose

Tabu Tabu

Rihanna are o relație cu fostul iubit al lui Kendall Jenner

Andreea Damian

Amuleta care o apără pe Meghan Markle de deochi

Andreea Damian

George Burcea în gura fanilor după ce a fost infectat cu CoVid19

Tabu Tabu

Scrie un comentariu