Home > beauty > Kim Kardashian a lansat un nou parfum

Kim Kardashian a lansat un nou parfum

Imperiul Kardashian se dezvolta continuu si Kim mai adauga o noua piatra la temelia lui cu lansarea celui de-al cincilea parfum ce ii poarta semnatura, Pure Honey.

Foarte incantata sa va anunt ca al cincilea parfum, Pure Honey, este aici!”, a anuntat Kim Kardashian pe pagina ei de Twitter.

Kim-Kardashian-Pure-Honey-bottle

Mai mult, vedeta a declarat ca s-a implicat foarte mult in realizarea acestui parfum, scriind pe propriul blog “Am fost foarte implicata de la inceput pana la sfarsit in realizarea sticlei si am avut aceasta idee grozava cu mierea, asa ca am depasit ideea doar de flori. Am vrut sa ma asigur ca o sa aiba si o mica albina pe sticla.

Kim si-a dorit ca acest parfum sa fie feminin si seducator, incat sa-i faca pe consumatori sa se simta dezirabili. “Am vrut ca Pure Honey sa fie light si dulce, dar si extrem de seducator. Ca femei, toate avem aceasta fire duala. Putem fi jucause ca o fetita, dar si tentante si captivante, in acelasi timp. Combinand cele doua elemente a fost modalitatea perfecta prin care am putut captura feminitatea. L-am creat pentru a fi delicios si dupa care sa se tanjeasca, asa cum sunt toate femeile frumoase.

Foto: bangshowbiz.com/kardashianfragrance.com

Articole asemanatoare
Cum arată femeia care și-a făcut 30 de operații estetice ca să semene cu Kim Kardashian
Kim Kardashian
Din ce motiv Kim Kardashian nu mănâncă la aceeași masă cu copiii ei
Kim Kardashian
Kim Kardashian și-a făcut piercing dermal în gât și acum arată ca un extraterestru
Larsa Pippen
Larsa Pippen, „sora” secretă a lui Kim Kardashian, de care puțini au auzit

Loading...

Comenteaza acest articol

Kim Kardashian a lansat un nou parfum

by   1 min
0