Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Kim Kardashian a trecut examenul pentru a deveni avocat

Vedeta care studia dreptul de câțiva ani a trecut în sfârșit examenul la barou după trei încercări eșuate.

Kim Kardashian este aproape gata să năvălească în sălile de judecată. Luni, 13 decembrie 2021, vedeta a devenit avocat – după ce a anunțat că a promovat oficial unul dintre cele două examene de barou.
„Privindu-mă în oglindă, sunt foarte mândră de femeia care se reflectă astăzi”, a scris Kim Kardashian pe Instagram. „Pentru toți cei care nu îmi cunosc experiența în drept, să știți că nu a fost ușor. Am picat acest examen de 3 ori în 2 ani, dar m-am trezit de fiecare dată și am studiat mai mult și am încercat din nou până am promovat !!! (La a treia încercare, am luat COVID cu febră 40 de grade, dar nu caut scuze).”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Vedeta a anunțat în 2019 că urmează dreptul pentru a deveni avocat. Ea adaugă că mai are de trecut un alt examen de barou, așa că nu este oficial avocat, dar partea cea mai grea a trecut. „Este atât de bine să fiu aici, aproape de a-mi atinge obiectivele”, a scris ea.

Cu această ocazie, Kim Kardashian a scris și câteva rânduri emoționante despre tatăl său. Robert Kardashian a fost avocat și a lucrat la celebrul caz a lui O.J.Simpson, fostul jucător de fotbal american judecat pentru asasinarea fostei sale soții, Nicole Brown Simpson și a prietenului ei, Ron Goldman. „Știu că tatăl meu ar fi atât de mândru și totodată uimit să știe că asta este calea mea acum, dar el a fost cel mai bun partener de studiu al meu”, a mai scris Kim Kardashian.

ARTICOLE SIMILARE

Ioana Ginghină, surpriză dulce pentru noul iubit

Tabu Tabu

Top 10 cele mai nereusite scene de dragoste din filme

realitatea

Modul în care Celia și-a chemat sufletul pereche în urmă cu opt ani!

Tabu Tabu

Idei de ținute vesele pentru petrecerea de Crăciun

Andreea Damian

O nouă dramă pentru surorile Ramona și Monica Gabor

Tabu Tabu

Afișe inspirate după personalități feminine inovatoare se pot descărca gratuit în 8 limbi

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu