Home > beauty > Kim Kardashian are două reguli de make-up pentru fiica sa

Kim Kardashian are două reguli de make-up pentru fiica sa

kim kardashian

Kim Kardashian îi pasează toate învățăturile ei în materie de de beauty fiicei sale, North West. Puștoaica de 5 ani stăpânește deja câteva trucuri istețe, însă mai are de lucru. Și nu de puține ori, fetița a fost surprinsă de mama ei în timp ce se machia, iar imaginile au făcut înconjurul internetului.

„North, ce faci acolo? Întoarce-te să te văd. Nu aşa se face, opreşte-te“, îi spune Kim. Iar lucrurile devin din ce în ce mai serioase, pentru că starleta vrea cu orice preț, se pare, ca fiica ei să învețe cum să-și facă un make-up perfect.

Vedeta de 37 de ani a susținut într-un interviu pentru Refinery29 că North e fascinată de ceea ce înseamnă machiaj. De aceea, soția lui Kanye West vrea s-o învețe pe micuță anumite reguli de bază. Intenționează chiar să încerce aceeași abordare, ca și tatăl ei, Robert Kardashian.

„Îmi amintesc că atunci când aveam 14 ani, tatăl meu mi-a oferit de Crăciun un curs de make-up profesional și mi-a spus: <<Dacă veți purta machiaj, vreau să învățați s-o faceți cum trebuie>>”, a mărturisit Kim.

Kim Kardashian își face singură machiajul. Se poate spune însă că are nişte gusturi uşor cam superficiale. Mereu apare cu pomeţi ieşiţi prea tare în evidenţă şi cu gene lungi, false, care dau impresia că abia a fost scoasă din cutie. Cu toate acestea, îi recomandă lui North West să nu poarte gene false și nici ruj în nuanțe îndrăznețe, închise.

Dar, ea recunoaște, machiajul nu înseamnă doar să scoți ceva frumos în evidență. Machiajul „este o formă de exprimare”. Deși e criticată foarte des pentru că o machiază pe fiica sa la o vârstă atât de fragedă, lui Kim nu pare să-i pese de ce spune lumea.

 

 

Articole asemanatoare
Kanye West
Kanye West vrea să rivalizeze cu soția sa, Kim Kardashian și lansează o linie de cosmetice
Kim Kardashian
Kim Kardashian, prea sexy pentru slujba de duminică a soțului ei
kim kardashian
Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian
Kanye West
Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian

Comenteaza acest articol

Kim Kardashian are două reguli de make-up pentru fiica sa

by Andreea Damian   1 min
0