Tabu
Image default
PEOPLESliderWhat's hot

Kim Kardashian, fotografia care i-a adus 5 milioane de dolari în 5 minute

Kim Kardashian știe cum să facă bani! O demonstrează pe Instagram. Acolo, are peste 114 milioane de urmăritori, deci mesajele ei ajung în cel mai scurt timp la o mulțime de oameni. Ultima fotografie pe care a postat-o pe contul ei de Instagram i-a adus nu mai puțin de 5 milioane de dolari în doar 5 minute.

Mulți se întreabă cum a reușit! Ei bine, Kim Kardashian s-a îmbogățit după ce a devenit influencer în social media. Vedeta nu doar că ia bani buni pe postările care primesc milioane de like-uri, dar a făcut o afacere din asta.

Așa se face că zilele trecute s-a pozat în costum de baie alături de noul ei parfum Kimoji, lansat pe piaţă în trei versiuni, Vibes, Peachy, Cherry. Imaginea a publicat-o pe Instagram, unde a primit, așa cum ne-am așteptat, milioane de aprecieri.

https://www.instagram.com/p/BlV_75QFyzQ/?utm_source=ig_embed

La scurt timp, Kim Kardashian a mai postat o fotografie, și mai îndrăzneață, ca să fie sigură că stocurile se vor epuiza mai repede.

https://www.instagram.com/p/BlahzB7FUCi/?utm_source=ig_embed

Cele trei versiuni ale parfumului Kimoji au fost lansate pe piață pe 14 iulie, la KKW Beauty din Los Angeles și sunt disponibile pe kkwfragrance.com. Potrivit TMZ, fiecare sticluță de 50 ml a fost creată în ediție limitată și costă 45$. Vedete precum Drew Barrymore s-au ocupat îndeaproapre de promovarea lui.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Aplicarea gelului dezinfectant | Cele cinci greșeli pe care le face toată lumea

Andreea Damian

Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Andreea Damian

Top 7 locuri publice in care sa faci sex

realitatea

Femeia Vărsător – personalitate în funcţie de zodiac

Cum o ironizează Dani Oțil pe Antonia pe rețelele de socializare

Tabu Tabu

Belu si Bitang renunta la lotul Romaniei. PLEACA LA ALTA ECHIPA? Presedintele Federatiei se eschiveaza!

Scrie un comentariu