Home > Slider > Kim Kardashian, gestul de excepție care i-a adus aprecierea din partea tuturor

Kim Kardashian, gestul de excepție care i-a adus aprecierea din partea tuturor

kim kardashian

Kim Kardashian a ajutat în secret la eliberarea a 17 deținuți în ultimele trei luni, folosind o echipă juridică care s-a ocupat de deținuții care au executat deja mai mulți ani din condamnările pe viață fără eliberare condiționată.

Eforturile au fost făcute posibile în urma adoptării legii privind reforma justiției penale – First Step Act – adoptată anul trecut de Congres și semnată de Donald Trump. First Step Act este un proiect pentru care starleta în vârstă de 38 de ani a făcut lobby la Casa Albă.

Printre cei care au fost eliberați în urma eforturilor lui Kim Kardashian se numără Alice Mare Johnson, o bunică în vârstă de 63 de ani, care era condamnată pe viață pentru o infracțiune non-violentă legată de droguri. Acea femeie era încarcerată de peste două decenii, după condamnarea ei, în 1996, la închisoare pe viaţă fără posibilitatea de a fi eliberată condiţionat.

Johnson a fost grațiată de președinte american Donald Trump în iunie 2018, după ce cazul său a fost adus în atenția consilierului Casei Albe, Jared Kushner (ginerele lui Trump). După această victorie, soția rapperului Kanye West a continuat să pledeze pentru deținuții care au primit condamnări la fel de dure. Se pară că asta a motivat-o pe vedeta de televiziune să își schimbe cariera și să devină avocat.

Într-un interviu pe care l-a acordat luna trecută revistei Vogue, Kardashian a spus că „niciodată o singură persoană poate să le facă  pe toate, este nevoie întotdeauna de un colectiv: „ Mi-am spus că vreau să lupt pentru oamenii care şi-au plătit datoria faţă de societate.” Kim Kardashian face un stagiu de practică începând de anul trecut într-un cabinet din San Francisco şi doreşte să se prezinte la examenul de admitere în baroul din California în 2022. Până atunci, vedeta americană spune că va analiza şi alte cazuri ale unor deţinuţi care solicită să fie eliberaţi anticipat.

Articole asemanatoare
Kanye West
Kanye West vrea să rivalizeze cu soția sa, Kim Kardashian și lansează o linie de cosmetice
Kim Kardashian
Kim Kardashian, prea sexy pentru slujba de duminică a soțului ei
kim kardashian
Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian
Kanye West
Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian

Comenteaza acest articol

Kim Kardashian, gestul de excepție care i-a adus aprecierea din partea tuturor

by Andreea Damian   1 min
0