Home > Lifestyle > Stiri > Kim Kardashian, intr-un club de SWINGERI?

Kim Kardashian, intr-un club de SWINGERI?

O publicatie americana a prezentat in ultima sa editie declaratia unui barbat care sustine ca a intretinut relatii sexuale cu Kim Kardashian in timpul unui petreceri de swingeri.

“In septembrie 2001 a avut loc o petrecere de swingeri intr-un hotel de lux. A fost o intalnire exclusivista, la care s-a putut intra doar pe baza de invitatie. In jurul orei 23:30 am vazut-o pe Kim intrand impreuna cu un barbat de culoare. Cel mai probabil era sotul ei de atunci, Damon Thomas. M-am dus la el si l-am invitat in una din camere. Acolo se afla insotitoarea mea, o actrita de filme pentru adulti, Emily Ann”, a povestit barbatul pentru Star.

“Kim a inceput sa danseze cu Emily. Apoi, cele doua si-au atins si sarutat reciproc sanii. Partenera mea i-a facut sex oral vedetei. M-am apropiat si eu de ele, dar si sotul lui Kim. Am facut apoi schimb de partenere. Eu am mers si am facut sex cu Kim, iar el cu Emily. Mi s-a parut ca Kim este foarte incantata de ceea ce se intampla intre noi. A fost un pic retinuta la inceput, dar a fost ok”, a continuat sursa.

Articole asemanatoare
Kanye West
Kanye West vrea să rivalizeze cu soția sa, Kim Kardashian și lansează o linie de cosmetice
Kim Kardashian
Kim Kardashian, prea sexy pentru slujba de duminică a soțului ei
kim kardashian
Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian
Kanye West
Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian

Comenteaza acest articol

Kim Kardashian, intr-un club de SWINGERI?

by   1 min
0