Home > Lifestyle > Stiri > Kim Kardashian, intr-un club de SWINGERI?

Kim Kardashian, intr-un club de SWINGERI?

O publicatie americana a prezentat in ultima sa editie declaratia unui barbat care sustine ca a intretinut relatii sexuale cu Kim Kardashian in timpul unui petreceri de swingeri.

“In septembrie 2001 a avut loc o petrecere de swingeri intr-un hotel de lux. A fost o intalnire exclusivista, la care s-a putut intra doar pe baza de invitatie. In jurul orei 23:30 am vazut-o pe Kim intrand impreuna cu un barbat de culoare. Cel mai probabil era sotul ei de atunci, Damon Thomas. M-am dus la el si l-am invitat in una din camere. Acolo se afla insotitoarea mea, o actrita de filme pentru adulti, Emily Ann”, a povestit barbatul pentru Star.

“Kim a inceput sa danseze cu Emily. Apoi, cele doua si-au atins si sarutat reciproc sanii. Partenera mea i-a facut sex oral vedetei. M-am apropiat si eu de ele, dar si sotul lui Kim. Am facut apoi schimb de partenere. Eu am mers si am facut sex cu Kim, iar el cu Emily. Mi s-a parut ca Kim este foarte incantata de ceea ce se intampla intre noi. A fost un pic retinuta la inceput, dar a fost ok”, a continuat sursa.

Articole asemanatoare
Cum arată femeia care și-a făcut 30 de operații estetice ca să semene cu Kim Kardashian
Kim Kardashian
Din ce motiv Kim Kardashian nu mănâncă la aceeași masă cu copiii ei
Kim Kardashian
Kim Kardashian și-a făcut piercing dermal în gât și acum arată ca un extraterestru
Larsa Pippen
Larsa Pippen, „sora” secretă a lui Kim Kardashian, de care puțini au auzit

Loading...

Comenteaza acest articol

Kim Kardashian, intr-un club de SWINGERI?

by   1 min
0