Home > Lifestyle > Stiri > Kim Kardashian, intr-un club de SWINGERI?

Kim Kardashian, intr-un club de SWINGERI?

O publicatie americana a prezentat in ultima sa editie declaratia unui barbat care sustine ca a intretinut relatii sexuale cu Kim Kardashian in timpul unui petreceri de swingeri.

“In septembrie 2001 a avut loc o petrecere de swingeri intr-un hotel de lux. A fost o intalnire exclusivista, la care s-a putut intra doar pe baza de invitatie. In jurul orei 23:30 am vazut-o pe Kim intrand impreuna cu un barbat de culoare. Cel mai probabil era sotul ei de atunci, Damon Thomas. M-am dus la el si l-am invitat in una din camere. Acolo se afla insotitoarea mea, o actrita de filme pentru adulti, Emily Ann”, a povestit barbatul pentru Star.

“Kim a inceput sa danseze cu Emily. Apoi, cele doua si-au atins si sarutat reciproc sanii. Partenera mea i-a facut sex oral vedetei. M-am apropiat si eu de ele, dar si sotul lui Kim. Am facut apoi schimb de partenere. Eu am mers si am facut sex cu Kim, iar el cu Emily. Mi s-a parut ca Kim este foarte incantata de ceea ce se intampla intre noi. A fost un pic retinuta la inceput, dar a fost ok”, a continuat sursa.

Articole asemanatoare
kim kardashian
Kim Kardashian are două reguli de make-up pentru fiica sa
julia roberts
Julia Roberts s-a transformat în Kim Kardashian
kim kardashian
Kim Kardashian are probleme serioase din cauza fotografiilor provocatoare de pe Internet
Kim Kardashian şi Kanye West au plătit pompieri să stingă pârjolul care le amenința casa

Loading...

Comenteaza acest articol

Kim Kardashian, intr-un club de SWINGERI?

by   1 min
0