Tabu
PEOPLESlider

Kim Kardashian, între fetiș și modă

Kim Kardashian a sosit la MET GALA 2021 îmbrăcată din cap până în picioare în negru – inclusiv capul. Este un omagiu adus noului album al lui Kanye sau un bondage chic?

Gala Met? Evenimentul la care celebritățile încearcă să se depășească reciproc pe covorul roșu! Este marea seară a modei, Oscarurile din industrie, un eveniment mai grandios ca niciodată anul acesta din cauză că anul trecut a fost anulat din pricina pandemiei de Covid-19.

Aproape niciunul dintre participanţi nu a purtat mască, dar pentru a avea acces pe covorul de gală de culoare crem şi a lua parte la unul dintre cele mai strălucitoare evenimente ale lumii mondene, vedetele trebuie să fie vaccinate sau să prezinte dovada unui rezultat negativ la testul pentru depistarea COVID-19. Şi să plătească 35.000 de dolari, contravaloarea biletului de intrare.

Kim Kardashian a avut o apariție extrem de surprinzătoare pe covorul roșu. Multă lume încă se treabă de ce starleta a fost îmbrăcată ca un fel de ninja. Fetishwear a devenit un element de bază al podiumurilor, potrivit Daily Mail. Ținuta lui Kardashian a fost însă concepută de Demna Gvasalia, directorul de creație de la Balenciaga. Și el a fost acolo – Vogue a spus că însoțitorul lui Kardashian era Gvasalia, deși s-a speculat că putea fi soțul înstrăinat al lui Kardashian, Kanye West. Identitatea bărbatului misterios a fost dezvăluită chiar de Kim K.

Kim Kardashian a fost însoțită la MET GALA de Demna Gvasalia, directorul de creație de la Balenciaga

Există voci care susțin că este foarte posibil ca bruneta să se fi inspirat de la noul album al fostului soț, Donda. Sau poate pentru că în trecut a purtat ținute „prea sumare” și „prea sexy”? Nimeni nu știe exact, cert este că ținuta lui Kim Kardashian de un negru mat a fost în contrast cu strălucirea galei MET. Într-un final, ea renunță la masca de pe cap pentru Met Gala Afterparty.

ARTICOLE SIMILARE

Ce machiaj să alegi dacă ai ochii sub formă de migdală

Andreea Damian

Andreea Marin, reacție după ce s-a spus că fiica ei va juca în noua serie „Liceenii”

Andreea Damian

Top 15 citate celebre amuzante

realitatea

Bărbați celebri cu partenere mai înalte decât ei

Andreea Damian

Oscar 2022 | Ce conține cadoul în valoare de peste 100.000 $ oferit tuturor nominalizaților

Andreea Damian

De ce persoanele cu ochi căprui sunt mai afectate de depresia de iarnă

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu