Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Kim Kardashian, între fetiș și modă

Kim Kardashian a sosit la MET GALA 2021 îmbrăcată din cap până în picioare în negru – inclusiv capul. Este un omagiu adus noului album al lui Kanye sau un bondage chic?

Gala Met? Evenimentul la care celebritățile încearcă să se depășească reciproc pe covorul roșu! Este marea seară a modei, Oscarurile din industrie, un eveniment mai grandios ca niciodată anul acesta din cauză că anul trecut a fost anulat din pricina pandemiei de Covid-19.

Aproape niciunul dintre participanţi nu a purtat mască, dar pentru a avea acces pe covorul de gală de culoare crem şi a lua parte la unul dintre cele mai strălucitoare evenimente ale lumii mondene, vedetele trebuie să fie vaccinate sau să prezinte dovada unui rezultat negativ la testul pentru depistarea COVID-19. Şi să plătească 35.000 de dolari, contravaloarea biletului de intrare.

Kim Kardashian a avut o apariție extrem de surprinzătoare pe covorul roșu. Multă lume încă se treabă de ce starleta a fost îmbrăcată ca un fel de ninja. Fetishwear a devenit un element de bază al podiumurilor, potrivit Daily Mail. Ținuta lui Kardashian a fost însă concepută de Demna Gvasalia, directorul de creație de la Balenciaga. Și el a fost acolo – Vogue a spus că însoțitorul lui Kardashian era Gvasalia, deși s-a speculat că putea fi soțul înstrăinat al lui Kardashian, Kanye West. Identitatea bărbatului misterios a fost dezvăluită chiar de Kim K.

Kim Kardashian a fost însoțită la MET GALA de Demna Gvasalia, directorul de creație de la Balenciaga

Există voci care susțin că este foarte posibil ca bruneta să se fi inspirat de la noul album al fostului soț, Donda. Sau poate pentru că în trecut a purtat ținute „prea sumare” și „prea sexy”? Nimeni nu știe exact, cert este că ținuta lui Kim Kardashian de un negru mat a fost în contrast cu strălucirea galei MET. Într-un final, ea renunță la masca de pe cap pentru Met Gala Afterparty.

ARTICOLE SIMILARE

Alexia Talavutis într-un nou serial cu adolescenți

Tabu Tabu

Eva și David Măruță actori pentru o nouă reclamă în familie

Tabu Tabu

Tromboza: de ce vorbim despre riscurile legate de vaccin și mai puțin despre cele legate de pilula contraceptivă?

Andreea Damian

Aurul verde! De ce avocado a devenit mai profitabil decât marijuana?

Andreea Damian

Top 5 mame vedete eroine din România

Tabu Tabu

Afla care este a doua colaborare internationala a Xoniei!

realitatea

1 comentariu

Cuñas 16 September 2021 at 5:20

Las Kardasian siempre a la ultima moda. Lo cierto que esos vestidos y mallas ajustadas combinan muy bien con las botas negras que lleva. Me gustaria saber si esos zapatos van por debajo o es todo de una pieza.

Răspunde

Scrie un comentariu