Tabu
Image default
BEAUTY PEOPLE Slider

Kim Kardashian lansează colecția de machiaj corporal pentru bolnavii de Psoriazis

Kim Kardashian West are un motiv medical pentru care lansează o colecție de machiaj corporal. Diva vrea să acopere semnele psoriazisului, boala nemiloasă care îi distruge și chipul.

Starleta în vârstă de 38 de ani a folosit crema de corp timp de ani de zile pentru a camufla petele pielea ei. Dar pentru că produsul ei favorit nu se mai comercializează, ea a decis să adauge o formulă nouă în gama ei KKW Beauty.

Vedeta reality show-ului Keeping Up With the Kardashians va lansa colecția de produse de make-up pentru față și corp – Skin Perfecting Body Shimmer, Loose Shimmer Powder for Face & Body, Body Brush, și Skin Perfecting Body Make Up Foundation în șapte nuanțte- vinerea viitoare (21.06.2019). Anunțul a fost făcut chiar de Kim K pe contul ei de Twitter. Kim Kardashian a lucrat la această formulă de peste un an pentru a se asigura că sunt suficient de cremoasă și că poate fi blenduită ușor pe zonele cu probleme.

Focoasa brunetă face eforturi pentru a ţine psoriazisul în frâu. Dar chipul ei este cel mai afectat. Fața vedetei este acoperită de pete roșii, iar în ciuda celor mai noi și avansate tratamente Kim Kardashian nu a reușit să se vindece.

Psoriazisul nu este doar o problemă estetică: starea permanentă de inflamație are un impact asupra întregului organism, astfel că psoriazisul este asociat cu diverse tulburări, cum ar fi bolile cardiovasculare, metabolice, steatoza hepatică, spondilita anchilozantă și artrita psoriazică, care afectează până la 30 % dintre pacienți. Peste 500.000 de români suferă de această maladie. Datele oficiale spun că 4% din locuitorii ţării noastre sunt înregistraţi, iar vârsta de debut a scăzut sub 15 ani. România este pe primele locuri în Europa ca număr de pacienţi cu Psoriazis.

 

ARTICOLE SIMILARE

DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna

realitatea

Cate Blanchett spune DA

Jennifer Aniston, frumusete cu doar 5 lei

Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio

Andreea Damian

Covid-19 apare în visele noastre și ne afectează somnul

Andreea Damian

A scăpat definitiv de acnee după ce a renunțat la acest aliment

Andreea Damian

1 comentariu

Cum ajută Kim Kardashian bolnavii de Psoriazis - Stiri eZZ 14 June 2019 at 20:42

[…] Cum ajută Kim Kardashian bolnavii de Psoriazis, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu