Home > Slider > Kim Kardashian are probleme serioase din cauza fotografiilor provocatoare de pe Internet

Kim Kardashian are probleme serioase din cauza fotografiilor provocatoare de pe Internet

kim kardashian

Kim Kardashian a fost invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres, iar aceasta din urmă a încercat să o „descoasă” pe starletă. Vedeta show-ului de televiziune Keeping up With Kardashians a avut un moment de sinceritate și a recunoscut că fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare i-au creat probleme în „paradis”.

Soția lui Kanye West a devenit virală pe Internet, unde postează cele mai provocatoare fotografii. Nu trece o zi fără ca ea să dea buzna pe reţelele de socializare. Iar rapperul în vârstă de 41 de ani nu pare atât de încântat, se pare, de imaginile cu tentă sexuală pe care Kim Kardashian le împărtășește cu fanii ei. De cele mai multe ori, a susținut chiar ea, fotografiile au dat naștere unor conflicte.

https://www.instagram.com/p/Bnt9OmelZ2L/?utm_source=ig_embed

Deși a declarat în repetate rânduri că se simte mândru de soția sa, Kanye West se supără foarte tare când vede „prea multe fotografii de genul ăsta”. Kim Kardashian s-a referit la o fotografie de pe Instagram în care apare gătind doar în lenjerie intimă.

I s-a cerut mai multă decență pe rețelele de socializare, dar ce nu face o divă pentru câteva like-uri? Deja se zvonește că cei doi fac terapie de cuplu pentru că mariajul lor întâmpină probleme. Motivul certurilor de cuplu ar fi apropierea lui Kanye West de președintele Donald Trump, prietenie care nu a fost văzută cu ochi buni de fani și familie. Se pare că, potrivit RadarOnline, Kim Kardashian ar fi fost cea care i-a sugerat soțului ei să caute ajutor specializat.

Conform apropiaților, Kanye a avut mai multe căderi nervoase, care au afectat relația de cuplu. În ciuda problemelor psihice pe care le are soțul ei, Kim continuă să se scalde în ape tulburi, postând zi de zi fotografii aproape dezbrăcată.

 

 

Articole asemanatoare
Kanye West
Kanye West vrea să rivalizeze cu soția sa, Kim Kardashian și lansează o linie de cosmetice
Kim Kardashian
Kim Kardashian, prea sexy pentru slujba de duminică a soțului ei
kim kardashian
Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian
Kanye West
Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian

Comenteaza acest articol

Kim Kardashian are probleme serioase din cauza fotografiilor provocatoare de pe Internet

by Andreea Damian   1 min
0