Home > Slider > Kim Kardashian și-a botezat copiii în Armenia

Kim Kardashian și-a botezat copiii în Armenia

Kim Kardashian

Kim Kardashian West și-a botezat trei dintre copii în Armenia. Starleta în vârstă de 38 de ani a fost însoțită de mătușa celor mici, Kourtney Kardashian, și de copiii săi, Mason, de 9 ani, Penelope, de 7 ani, și Reign, de 4 ani.

Ceremonia a avut loc luni, la Catedrala Etchmiadzin din Vagharshapat, Armenia. Micuții Saint, de 3 ani, Chicago, de 20 de luni, și Psalm, de 4 luni, au fost botezați în credința ortodoxă. Deși tatăl lor, celebrul Kanye West și-a făcut propria biserică, Sunday Service, o „slujba muzicală” ținută de rapper în fiecare duminică.

Îmbrăcată cu o rochie mulată de culoare bej, Kim Kardashian a sosit la Etchmiadzin însoţită de cei patru copii ai săi, născuţi între 2013 şi 2019, precum şi de sora sa, Kourtney Kardashian. Tatăl copiilor nu a fost prezent la eveniment. După ceremonie, timp de câteva minute, Kim Kardashian a pozat alături de fanii care şi-au dorit selfie-uri cu vedeta.

North, fiica cea mare a vedetei în vârstă de 6 ani, a fost botezată la o biserică din Ierusalim, în 2015.

Kim Kardashian își va continua vizita în Armenia, ţara de origine a strămoşilor săi pe linie paternă. Vedeta se află în Armenia și pentru a-și promova colecția de lenjerie modelatoare SKIMS, pe care a lansat-o în vară.

 

Articole asemanatoare
Kim Kardashian
Kim Kardashian, prea sexy pentru slujba de duminică a soțului ei
kim kardashian
Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian
Kanye West
Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian
kanye west
Kanye West e „profund” afectat de ținutele sexy pe care le poartă soția sa

Comenteaza acest articol

Kim Kardashian și-a botezat copiii în Armenia

by Andreea Damian   1 min
0