Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Kim Kardashian și-a botezat copiii în Armenia

Kim Kardashian West și-a botezat trei dintre copii în Armenia. Starleta în vârstă de 38 de ani a fost însoțită de mătușa celor mici, Kourtney Kardashian, și de copiii săi, Mason, de 9 ani, Penelope, de 7 ani, și Reign, de 4 ani.

Ceremonia a avut loc luni, la Catedrala Etchmiadzin din Vagharshapat, Armenia. Micuții Saint, de 3 ani, Chicago, de 20 de luni, și Psalm, de 4 luni, au fost botezați în credința ortodoxă. Deși tatăl lor, celebrul Kanye West și-a făcut propria biserică, Sunday Service, o „slujba muzicală” ținută de rapper în fiecare duminică.

Îmbrăcată cu o rochie mulată de culoare bej, Kim Kardashian a sosit la Etchmiadzin însoţită de cei patru copii ai săi, născuţi între 2013 şi 2019, precum şi de sora sa, Kourtney Kardashian. Tatăl copiilor nu a fost prezent la eveniment. După ceremonie, timp de câteva minute, Kim Kardashian a pozat alături de fanii care şi-au dorit selfie-uri cu vedeta.

North, fiica cea mare a vedetei în vârstă de 6 ani, a fost botezată la o biserică din Ierusalim, în 2015.

Kim Kardashian își va continua vizita în Armenia, ţara de origine a strămoşilor săi pe linie paternă. Vedeta se află în Armenia și pentru a-și promova colecția de lenjerie modelatoare SKIMS, pe care a lansat-o în vară.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cum afli ce măsură porți la sutien. Metoda simplă de calcul!

Andreea Damian

Ce NU este dragostea

realitatea

Nicki Minaj anunță că este însărcinată cu primul ei copil

Andreea Damian

Guma de mestecat fără zahăr ar putea ajuta la combaterea cariilor dentare

Andreea Damian

Victoria Beckham a vorbit în sfârșit despre divorțul de David

Andreea Damian

Filmul Last Christmas devine noul clasic de Crăciun

Andreea Damian

Scrie un comentariu