Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Kim Kardashian şi Kanye West au plătit pompieri să stingă pârjolul care le amenința casa

Kim Kardashian și Kanye West se află printre celebritățile care au fost evacuate cu forța din cauza incendiilor de vegetație din California. Cuplul a plătit o echipă de pompieri particulari care să protejeze proprietatea din calea incendiului  cunoscut sub numele de Woolsey, notează TMZ.

Salvatorii pe care i-au angajat trebuie să se lupte cu flăcările care amenință să înghită casa lor de 60 de milioane de dolari. Prin gestul lor, Kim Kardashian și rapperul Kanye West ajută la salvarea întregului cartier de vile luxoase în care locuiesc aceștia.

Proprietatea de 60 de milioane de dolari a starletei

Dacă ar fi fost înghițit de flăcări, conacul lor ar fi declanșat efectul de domino, iar toate casele din vecinătate ar fi luat foc. Echipa de pompieri a săpat mai multe șanțuri pentru a ajuta la oprirea incendiului. Gestul impresionant al lui Kim Kardashian de a plăti din banii lor pompieri nu i-a lăsat indiferenți pe vecinii ei, mai scrie tmz.com.

Kim Kardashian West s-a numărat printre zecile de mii de persoane evacuate din mai multe oraşe din California. Bruneta a anunțat vineri pe contul de Twitter că a fost evacuată de urgență împreună cu familia sa. Starleta filma incendiile din avionul ei personal, când şi-a dat seama că şi proprietatea sa, situată în Hidden Hills, era în pericol de a fi înghiţită de flăcări. Apoi a publicat imaginile pe contul ei de Instagram şi şi-a rugat fanii „să se roage pentru Calabasas”, zona în care se află locuinţa sa şi a rapperului Kanye West.

Şi Kourtney Kardashian, sora lui Kim, a fost nevoită să îşi părăsească locuinţa, aflată în vecinătate.

ARTICOLE SIMILARE

Serena Williams a creat rochia care se potrivește oricărei femei

Andreea Damian

The Queen’s Gambit – filmul despre șah, obsesie și traumă

Andreea Damian

Alina Pușcaș a avut vara asta trei vacanțe

Tabu Tabu

Victoria’s Secret angajează primul model transgender

Andreea Damian

Fetele lui Sylvester Stallone au devenit femei în toată firea. Ce frumoase sunt!

Andreea Damian

Gwen Stefani spune că se află la finalul carierei sale muzicale

realitatea

Scrie un comentariu